Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím. Našel jsem si pěknej plac na louce v jednom velikym keři. Letos už tam nic dát asi nestihnu, ale shtěl bych poradit, jestli má vůbec význam se do toho pouštět.
Vnitřek sem vyřezal, vyštípal vrchní větve, moc světla tam nejde ale snad to bude stačit. Vykopal sem díru a ted řešim jakou tam dát zeminu. Ta původní hlína je samej bordel. A neni tam dost vlhko takže se bojim, že kytky budou schnout. Přidávám fotky.
Zdravím. Našli sme s kámošem pěknej plac na louce v jednom velikym keři. Letos už tam nic dát asi nestihnem, ale chtěl bych poradit, jestli má vůbec význam se do toho pouštět.
Vnitřek sme vyřezali, vyštípali vrchní větve, moc světla tam nejde ale snad to bude stačit. Vykopali sme díru a ted řešíme jakou tam dát zeminu. Ta původní hlína je samej bordel. A neni tam dost vlhko takže se bojim, že kytky budou schnout. Přidávám fotky.
svijan : Možná bylo lepší tak to místo neprosekat, páč na podzim, jak začne padat listí, půjde celkem dovnitř vidět. Nějak moc husté křoví to není, myšleno plochou. V příspěvku č.1028 cestička z louky dovnitř, celkem nápadné. Jestli tam zasadíš, tak bych volil spíše AF. Imho nejlepší by to tam bylo neprosekané a po těch trnkách pověšené menší kyblíky s autoflower modely . Hlavní je zachovat přírodní ráz toho místa a ''nezplanýrovat'' to tolik.
My jsme s kámošem na zkoušku hodili jednu kytku na střechu starý hospody.Mech co tam všude rostl jsme nahrnuli na hromadu a doprostřed ní jsme udělali díru a do ní jsme dali substrát a do něj píchli kytku a daří se jí celkem skvěle,nemusí se ani moc zalejvat díky tomu mechu,ale pro případ nouze tam máme petku s vodou.
Až se sem naučim dávat fotky tak sem nějaký dám
Letos mám všechno na políčku, dlouho sem hledal ten správnej flek hlavně kvůli čorkám, letos bych to zas vyděl na přemnožení, nakonec jsem našel takovej menší zarostlej bordel lesejček uvnitř křoví a bažinatá půda, a na kraji křoviska s dobrou půdou tak jsem to tam prosekal a natáhl oplocenku kvůli zvěři který je u nás požehnaně. jedinej přístup na políčko je z kraje a musim se plazit pod keřema tak snad to bude v cajku
Měla bych něco k těm kopřivám. Už mě to taky kdysi napadlo, ale naštěstí máme zahradu, tak zatím pěstuju tam. Nejvyšší kopřivy najdete kolem řek. Dřív jsem chytala ryby a kopřivama jsme se při muškaření něco nachodili! Bez problémů dosahujou 3 a někdy i víc metrů, takový místa jsou samozřejmě mimo města, v pustině. Řeka je dlouhá, klikatá, takže těch míst je dost. Chce to jenom malinko hledat
V přírodě je obrovská pravděpodobnost že vám to někdo sklidí... nikde jsem to tu nezahlídl tak vám dám tip. Najděte si na katastrální mapě neobydlené domy, obejděte je a když narazíte na nějakej co má třeba uplně propadlou střechu tak máte vyhráno. Pozor ale aby tam nebylo vidět a nebyl tam třeba novej zámek na dvěřích.... no detaily už jsou podle konrétního fleku =). Good luck