Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od krokodil velmi prosim o radu na rastlinkach sa mi vysktli biele priehladne flaky a zacinaju tam behat male cierne tvory neviete mi poradit co by to mohlo byt a ako sa toho zbavit kazda rada je dobra dakujem
Tak to muzes střiknou nejakou chemkou , to ješte nema palice tak to nevadi i kvůli ochraný lhůtě , použij Vermitec nebo neco na třasněnky , jestli chceš bio doporučuji http://www.biocont.cz/shop/detail/59/prev-b2-50-ml/
Ja jsem na to pouzil Vermitec a fungovalo to dokonale. Ten sezenes v kde jakym growshopu, kde bejvaj predrazeny, nebo pak nejaky zahradkarstvi. Stoji to okolo 100 Kc baleni 10ml, coz je dostatecny na nekolik postriku fakt velkyho growroomu. Ale nevim, jak je to se strikanim v kvetu. Aby se ty sracky nedostali pak do vyslednyho produktu.
Původní příspěvek od GanjaMassive co si myslite čim to muže byt ???je to oudoor asi tyden z5 prepl na kvet hnojim 2x tydne plagron terra bloom 10ml na litr a pul..
Tyhle dírky se mi začaly objevovat tak před týdnem, ale každodenní kontrola listu nic neobjevila. Až dnes jsem zahýbal větvema a vyletěla molice, už tak 3mm velká.
Na napadených listech není z vrchu ani zespodu vůbec nic, žádne larvy/ mušky/ vajíčka.
Snad podle fotek poznáte.
Jo a insekticidní mýdlo je nějake spešl? Nebo stačí obyčejné mýdlo s vodou? Nebo musím koupit zase nějaký sajrajt?