Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od HAKEJAMEN Rikataruki ...semnou to vypada nejak takhle
Tak to jo :-D ... K+
citace:
Původní příspěvek od fananek7 No jen se zapojim do diskuze co kdyzž ty -kuličky- pryskyřice zmrzly a tim se oddělili od trichomů,těch háčků na kterých jsou a déšť je potom vymyl.
Nevim,ale stojí to za úvahu a začínám tomu věřit
zdar kluci nevim co resite? aby se oddelovala pryskyrice od zelene pro to je zapotreby nejaky vetsi minus a ne -5 + ktomu kdys je takovy mraz tak neprsi!
ale ten dest neni zas tak zmrzli aby oddeloval trichomy!ja budu sklizet za 3 tydny a nejaky dest ani zmrzli me nevadi!je to jen muj nazor,ale klidne sklizejte ty chlupy co kvetou mesic a nic s toho nebude!
Z pátku na sobotu a ze soboty na neděli mají být teoreticky přízemní mrazíky a ne mráz,takže sklízet nebudu,protože až od -5-ti je pořádný mráz o kterém se bavíme,který ba mohl ublížit rostlině.
Přízemní mrazík je jen u zamě a spůsobí tak leda jinovatku a ne devastaci květin o které se bavíme.
Takže některé kytky co už byly jsem sklidil,některé přenesl a něco třeba JH necham pokud možno ještě měsíc.
Snad dostačující...
Ale houby pánové, pryskyřice neoprší. Možná nějaké malé množství, ale opravdu to není žádný důvod proč sklidit dříve. Je pravda že než sklidíte, chce to před tím alespoň 24hodin bez deště. Jinak vám asi nic neříká watecuring, kdy dáte palice do vody a tím snížíte podíl "zelené" části a přitom tam všechna pryskyřice zůstane.
Takže pokud vám to nenapadá plíseň, vydržte klidně až tak do 25.10. Minulý rok jsem sklízel 25. a předminulý rok vydržely tři kytky do začátku listopadu. Jinak pro mě je nepochopitelné, jak se dají sklízet strainy bez af genů v půlce září
já sklízel dva dny z 5 sice to nebylo uplně zralé ale nejspí sem udělal dobře napadala to plíseň jen z ranních mlh .. jak to mám pověšené tam v jednom vršáku uplně plísně když to bylo v zemi tak to ani nešlo vidět.. jinak mám dojem že ta plíseň co se chytne venku s vlhkosti se při sušení nešíří že ?
Tak. Díky (Valdez) tomu a přes (krast) to, co tu bylo psáno jsem si dal menší noční šichtičku...
protože už ve dvě nad ránem začalo kapkat a než jsem vyběhl s pomůckama, bylo to mokrý všechno.
Teď to (část zavěšena ku sušení, část v roztoku dle Valdeze ku kultivaci)
profukuje ventilátor, tak uvidím... snad tam nenaskočí pleaseň, info dodám.
Fakt bych to chtel vyskouset tu metodu od valdeze a dat si z toho praska jak to bude chutit z tou pomerancovou matonkou
Pak dej Rikataruki echo jak to dopadlo
Promiňte, nevím kam napsat můj dotaz, tak ho píšu sem, ...Tak jsem měl sklízet dvě kytky a je to zlé jedna schnilá a druhá oškubaná.Tak jsem dostl od kámoše dva třídenní řezy, mám je už doma týden pod 18W zářivkou a kořeny stále nikde, teplota a vlhkost dobrá..podle co tu píšete, řery jsou krásně zelené a vzpřímené, ale kořínkům se nějak nechce ven, netuší někdo čím to je.. nebo ještě je čas?? .díkz všem