Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čéče,teď když čtu tyhle řádky (některý věci jsou hustý) a poslouchám dramík.tak mě tak napadá co takle udělat dobrou outdoor party a do pohody se vsichni vyhulit?
nabsterman: to se mi stavalo obcas taky, u fotbalku jsem si obcas musel mobil vyndat, pac mi to znervoznovalo .
Posledni dobou se mi spis stava, ze se mi zda, ze mi zavibroval mobil (prisla zprava), sahnu do kapsy, mrknu na display, nic a v tu chvili mi prijde zprava, nebo nekdo zavola
Ja mam tiez jeden zazitok s mobilkom. tento piatok sme mali predzvuky na chate bobliz BJ. Mal som so sebou cosi cez 2g zbastardeneneho skanku tak som sa spolu s frendikom vykurili jak pepci. Potom si uz pamatam len 2 veci. Prvou bolo to ako som dostal taky zaschvat smiechu ze som sa z toho neudrzal na nohach a skydal som sa na zem a tam som tmelil jak taky magor. Dakto ma vtedy sfotil (no to bude zase fotecka). A to druhe je pocit ze mi zvoni telefon lenze ja som vtedy strasny zasek tak som ho nazdvihol a ked som sa po nejakom case vratil spat medzi ludi tak som zistil ze mi nikto nevolal. P
Mno tak todle leto, dys byl hic, sme se rozhodly s kamoskou ze zahulime, tak sme si vzaly na sebe plavky a do kabele rohliky a zahulime. zahulily sme, a zacinalo to na nas jit, tak ze proste musime mezi lidi abysme si uzili nakou prdel. tak sme sly k rybniku kde byla hlava na hlave) furt sme se rehtali, fsichni na nas debilne cumeli, rozlozili sme si rucniky na zem vytahly zradlo a zacaly zrat. az sme sezraly vsehno co sme meli (malem sem se udusila rohlikem) zase sme rucniky sbalili a sly nakoupit dalsi zradlo. docela brutus, ti lidi z nas nemohli.
jinak se mi ve stavu zhulenosti silene casto stava, ze se mi zda, ze na vsechny cumim ze zahrobi, no proste totalne netusim co se deje a kde sem. vam taky?
no nic peace lidi
jen v kratkosti :
byl patek a ja mel odpoledni tag jsem si ubalil mrkew,vykouril a sel makat....Najednou po nejaky dobe kdyz jsem sel na zachod tag vsude na chodbe chodily nemocny a postizeny lidi.ABSURDNI byly ty odevy.(Andelickove nebo jak se nazivaji)...Chci jen upozornit ze nepracuji v nemocnici,ale v podniku ktery se specializuje na elektroniku.Takze se tam nenosi bily plast ani ty smesny pantofle.
jak som tak cital sk8eterkinu prihodu pri rybniku tak aj mna napadla jedna moja vlastna. tak asi v polke septembra sme sli s frendikom na ryby na rybnik. Ryby nejak moc nebrali tak som naplnil fajocku a uz to ficalo. Lenze po nejakej chvili som mal zaber a aj sa mi ho vtom stave podarilo vystihnut a az teraz to zacalo byt psycho. na udici bol nejaky ten kaprik ale jak som ho zacal tahat ku brehu tak som sa zamyslel a stal som tam jak kolik v plote. vsade na okolo rybari ktori na mna cumeli ze co stvaram. prebral som sa tak o 5minut na to jak sa ten moj zhuleny frendik tmeli a vala po zemi. Ten kaprik bol dost maly (cca 40cm) ale tahal som ho dobrych 10 minut. Ked je tu dajaky rybar tak asi vie o com hovorim. Vrelo odporucam. toto treba vyskusat. P
Cuzz lidi.Taky se vam stava ze kdyz ste na sracky tak se vam zda ze na vas vsichni cumej?Me se to zda porad!Jedu tramvaji a vsichni na me cumej vyjdu ven to samy.Pak to zatahnu do metra a se deje?!Fakt psycho
Ohledne cumeni ostatnich na tebe samotneho.Kdyz prestanes pozorovat min okoli a zameris se vicero na sebe.Zjistis ze "cumeni" vyvolavas ty nebot koukas zda li nekoukaji jini a jak tak koukas ostatni pohled opetujou.Ostatni vsak stihu nedostanou...
Co se tyceho myho zazitku,bylo jich samozrejme nespocet (ostatne je to duvod proc hulim,abych vypad ze stereotypu babylonu).Ale dost me vystihovalo,kdyz sme sli s kamosem na chate na vesnici spat a rozhodli sme se ztrestat fajn jontika u rybniku.Jak si tak vypalujem zobaky,preletel po nas stin.Kouknu se nahoru a tam netopyr.Neni to nic zvlastniho,ale tenhle byl fakt huste velkej.Nechci prehanet ale rozpeti mel fakt k metru.
Bylo nam to jedno...
no muj nejbrutalnejsi zazitek vypada asi tak: spalila jsem se a zpivala jsem 3 hodiny v kuse do hrebenu se sovetskou vlajkou pres ramena pisnicky,ktery vubec neznam...
Mno tak já si na nějakej brutální zážitek po hulení nemůžu vzpomenout, bylo jich určitě spousty, ale nevím jestli by byly brutální i pro vás
Ale nedávno se mně něco stalo, stalo se to po požití hub, což doufám zase tak nevadí. když jo, tak mě pak nějak upozorněte.
Zhruba předevčírem jsem se s kámočem rozhodl, že vyzkoušíme houby, který má už nevím jak dlouhu usušený a čekají jen na požití. V domluvenou hodinu se ke mně však stavil i se svou holkou, což byla pro mě neočekáváná změna v plánu, ale rychle jsem se, byť s jistýma pochybnostma, přizpůsobil situaci. Hned po tom, co jsme se pozdravili mě vyzpovídali z koíika hub že sem ten čaj dělal. "Z patnácti," říkám jim. "panebože, to je málo, to nám nic neudělá." "Kurva, co to jako je,"pomyslel jsem si, vždyť patnáct hub na docela příjemnej stav stačí. Čaj jsme vypili a já zanedlouho začal cítit lehký svrbění žaludku a značnou nervositu. Stav se postupně prohluboval všem a museli jsme si jít na chvílu sednou do jednoho ne moc pěknýho parku. Po chvíli sezení, jsme konečně přesvědčili kámošovu holku, abychom se šli někam projít, někam pryč z vesnice, někam do tmy a klidu, kde si stav budeme moct náležitě vychutnat. Holka se zdráhala, že prý radši sedí a užívá si to v sedě. Nám, respektive hlavně mně, se však chtělo vypadnout čím dál víc, a odešel bych i sám, kdyby se kamarád nepřidal v naléhání. Vyrazili jsme, avšak cestou vznikaly drobný roztržky, mezi mnou a kámošem vs. jeho holkou. Roztržky se postupně změnily v jednu velkou hádku mezi kámarádem a jeho drahou polovičkou Vyvrcholením byla odcházející holka a kámoš váhající co má dělat, zda má pokračovat v přemlouvání, aby se holka vrátila a neblbla, nebo jestli se má nechat přesvědčit mým přemlouváním, ať na to sere. Vyhrál jsem, i když po velkým úsilí. Stav se mezitím čím dál víc prohluboval a nervozita nabírala na otáčkách, postupně jsme se však dostali z vesnice a začali v poklidu řešit důležitý otázky, který vás tak nějak na houbách napadají. Ušli jsme docela dost velkou vzdálenost a zavolali mně kámoši, kteří jely do jedné restaurace se nažrat. Jeli jsme s nima, v autě docela stoupla nervozita z hub, ale držel sem to a postupně sem se zase uklidnil. Po příjezdu do restaurace, jsem si objednal nějakou vodu a čekal, než se kámoši nežerou a my budeme moct jet dál. Během čekání, jsem si nadále náležitě užíval svůj příjemnej stav. Po nějakým čase, jsem se začal bavit s mým zhoubovaným kolegou. Nevím jak, ale prostě mě napadla myšlěnka, co by se stalo, kdyby si ta jeho holka vzala tu hádku mezi nima nějak vážně, a zvlášť na houbách, a něco si udělala. Prostě mě to napadlo a nebyl jsem sám. Kámoš po té co jsem mu to zdělil řekl, že su kretén, že na to myslel taky ale dokázal to potlačit a zapomenout na to. TeĎ už to však nešlo, začali jsme na to myslet čím dál víc a museli jsme vypadnout z hospody. Když jsme nějakou dobu čekali na ostatní u auta, trochu jsem se uklidnil a hovor zabředl u norm. témat, ale strach visel pořád ve vzduchu. Vyjeli jsme a po nějaké chvilce dorazili k nám do vesnice, v okamžiku, kdy jsme chtěli zastavit a nechat kamaráda, ať tu jeho holku prověří, jestli je v pořádku a tak, se z protější strany vyřítila záchranka s blikajícíma majákama, v první chvíli mně připadlo, že jsou to policajti, když mě však v zápětí jeden z kámošů ujistil, že flojdi mají majáky trochu níž, uklidnil jsem se, pak mně to ale došlo. To už byl kamoš dávno venku z auta a utíkal směrem k baráku, kde jeho holka bydlí a kam taky jela ta sanitka! Začal jsem zažívat fakt hrozný stavy, konečně mně došlo, že ta sanitka nemohla jet pro nikoho jinýho než pro jeho holku. Byl jsem z toho nervově hrozně špatně a po velmi dlouhé době jsem zase cítil opravdovej strach. Ze všech stran se na mě začly sypat otázky od kámošů, co že se to stalo a po chvíli to přešlo do mírné hádky. Po tom se však stalo něco, co mně zhodilo neuvěřitelně těžkej a zdrcující kámen ze srdce, sanitka se obrátila a zajela k předchozímu domu. sanyťáci vyběhli a věšli do jínýho domu. Můj život se vrátil zase do normálních kolejí.
Takže pokud tohle někdo dočetl, tak vám děkuju, že ste s tím měli trpělivost a poradil bych vám, aby ste houbovali jen s lidma, se kterýma houbovat chcete a hlavně ať jsou ti lidi plnoletí, protože v případě nějaké nehody má všechno horší následky.
Ahoj a sorráč za jistej off topic.
Nas kocuur ( Milos, Hnupe,Debile,Vole,Prase alebo ho volajte ako chcete )
prisiel minuly tyzden vecer za otcom do kuchyne a tvaril sa kokotsky nestastne.To sa uz raz stalo,ked mal zlomenu nohu a sam si lahol do toho kosika co ho v nom nosime k zverolekarovi, ale toto bolo ine lebo si sadol na lavicu a mal totalne cervene oci (nie,nemal to z hulenia ) a iba tak cakal,kedy si ho otec vsimne.Oco zavolal brachovej frajerke(lebo je doktorka) lebo ich mal uplne zapalene ze co s tym a ta mu poradila ze mu to ma potierat repikom.
Dopici,toto fakt nechapem, ten kokso normalne sedel,ticho cusal a nechal si tie oci vytierat repikom normalne v pohode ako keby uplne vedel,ze mu potom bude lepsie. (tak ja osobne by som toto nevydrzal ani bohovi).
Na druhy den mal kocur oci v pohode,po zapale ani stopy. Ale najlepsie na tom vsetkom je, ze oco stretol vecer suseda Janosika, a ten sa ho pytal, ze ci neni nic nasemu kocurovi,lebo sa zevraj dve hodiny dival ako Janosik pred garaou zvára ;-))
ted nekdy kdyz sem byl u babky sem lezel na gauci a cumel na bednu pak sem se otocil na druhou stranu a chtel sem spat. jakmile sem zavrel oci zacal sem slysel vsechno strasne moc vyrazne babka na me promluvila a bylo to strasny i v televizi jak mluvili tak to bylo moc nahlas. docela haluz