Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to: fikus 37..mám 300w led mars hydro(5w epistar)....používám to jako doplnění svet. spektra k 600w sodíku a bez přehánění je to šleha.. je to hodně znát...dohromady cca 900w..+přepínatelnej GIB nxe předřadník...(což rozšiřuje možnosti) a ještě plánuju připojit 150w plasmu (LEP)..
Hodím pak foto...nemám kvalitní foták zatim...
at to roste s led i bez nich...cao
Zdravim, prave sem dojel kolo pod 125w cfl. Mam box 50x40x80(SxHxV) a zjistil sem ze efektivne neosvitim cely prostor, pod objimkou a balastem je to onicem.Pri lusnani na ali jsem narazil na levne cinske COBy. Tak sem cely nadseny obednal 2x 50w warm white i s driverama s tim ze si zbastlim naky panel. Mezitim co cekam na zasilku tak sem prelouskal tento topic a zjistil sem ze sem nekoupil zrovna nejlip. Takze pod tim zkusim dat jedno kolo a na dalsi bych chtel dat dohromady neco z vero,cree nebo citizen. Co byste doporucily? Nepotrebuju nejak extra honit lm/w na ukor ceny, ale zas aby to bylo aspon trochu efektivni.
Edit: koukam po netu, a je celkem kumst to nekde najit. Na ali sem nasel nake cree 3070 a 2530 ale neni tam nic o binech tak kdovi co to bude.
Mozna se to bude nekomu hodit a pomuze s rozhodovanim v pripade,ze si nebude jisty s vyberem mezi passivnim a aktivnim chlazenim CoB .. Moje mensi prekvapujici zkusenost se zapojenim 13x CPU Intel chladiče @ cena ve vyprodeji 40kč za kus s medenym jadrem,myslim ze neni problem je stale sehnat treba na aukru..Predpokladany odber dle štítku na chladicich mel byt cca 40W @ 7,5V .. Realna spotreba pri mereni byla 5W !!! Zkusil jsem nezavisle pripojit dalsich 13ks a spotreba opet 5W..takze se zda ,ze informace uvadene vyrobcem na labelu jsou velice nadhodnocene..Temer zanedbatelna spotreba..takze se tim myslim nuluje jedna z nevyhod aktivniho chlazeni..Pokud by selhal ventilator ,i tak na nizsi proud cca do 1050mA passivne urcite neprokroci kritickou teplotu cipu 105°C..Realne mereni s teplotou provedu pozdeji