Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar takze mi s kamosem uz mame objednane semena na outik a to
Jock Horor
Top 44
K.C 33
K.C 36
Voodoo
no neco je od nirvany a neco od KC tak doufam že dorazej kdyz uz jsme posilali 110 eecek .budeme delat vlastní selekci takže pak budou i nejake řezy ale nato je jeste cas.
jinak sme vybírali modylky s kračim květem aby to stačilo dozrat ...zaří/říjen ..
Zdravim all, ja si na 2010 outik pripravil f2 seeds ktere jsem vymenil nebo nakoupil.
Shaman - Dutch Passion
Durban Poison - Dutch passion
Durban Poison - Nirvana
Nhs - mr Nice seeds
White skunk - ??
Early Special - ??
Zdravim. Ja si koupil uz pred vanocema Shamana od Dutch a z 5ti semen mam 4 samice, u ty paty nevim bo mi kamos ususil zkusebny klony pod ctyrkilem, kazdopadne 3 samice jsem si nechal takze budu klonovat az do Kvetna. Jeste selektujem Jacka Herrera od High Quality seeds, tak zkusim i Jacka. Uz se to blizi, out je nejlepsi!
Zdravim. Ja pojedu Durban poisona od Brdaaak-01
A Passion od Strýček pompo měl je krásně fialový tak jsem zvědavej.
Dál mám jeste Northen light x Voodoo a Whidow Skunk ale ty asi ven nebudu davat.
Čo sa týka samotného pestovania, políčko rovnaké, vyhnojené maštaľným hnojom už je, ak neprídu neskoré mrazíky, tak sa uvidí, narozdiel od minulého roku (noname) som teraz vsadil trošku aj na genetiku, tak som veľmi zvedavý
ja planujem ist klony lebo nechcem riskovat smacou/hermacou a potom este mi to nakoniec "niekto" ukradne tak chcem aspon niakych 15klonou na 5 roznych miestach.
mam k dispozicii 3 noname semiacka z ktorych dufam ze budem mat aspon jednu samicku . by som ju rozklonoval a nakoniec mozno dal aj von .
Dakujem vojtaxxxovy hlavne za semiacka, dufam ze pridu conajskor.
Tuto sezonu by som chcel prvy krat ist aj out. Zo zacatej selekcie by som dal do skleniku klony Bubble gum a Euforiu. Z feminizovanych semien :
lemon skunk (greenhouse)
power plant (dutch passion)
passion 1 (dutch passion)
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
Původní příspěvek od kouba zajímal by mě nazor lidí co pestovali nejaký z techto modelu venku , zkrátka bych rád slysel nazor na kazdý model výhody / nevýhody / výnos / qalita atd...
/010
seeds:
ice
el nino
herijuana
mendocino madness
c99
clony:
nycd
black domina
haze
euforia u.
medicine man
jack herer
Zdarec jel sem loni NYCD z řezu a max. spokojenost,zralá byla na konci září,výnos menší,chuťově nejlepší co sem kdy venku vypěstoval(lidi co ochutnávali,si často mysleli že kouří indoor)Myslím že to chce vychytat nějaký rychlejší pheno.Na out určitě doporučuju.