Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
boli sme pred par dňami s kamošom u mňa a furt pičoval že ho bolí zub, tak som mu ponukol paralen a on na to "chuďata deti, keď sú malé tak sa napchávajú paralenom a potom im nešlape heroin"
a ďalší sa mi zas pred chvilow sťažoval na icq že mu dala neska profačka 4ku, tak sme to chvilu riešili a potom zahlasil "piča, mohla dať aspoň 5ku, ne ?"
Raz nas jeden dedo nahanal a som nanho zabehu picoval a on Ze buc cicho lebo ci taku jebnem ze ce mac budze v roguske domu nejsc.[bud ticho lebo ti taku z4jebem ze ta mama v roguske{take co sa v tom seno nosi}bude niest domov]
Moje babička na mě - já vám mladejm vůbec nerozumim - co je to ten popiči rachot?
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
To ja si jednou sel na benzinu koupit kamikaze, stalo 39kacek a ja ji dal 4petky a pak jeste korunu se slovy "TO MATE ABYSTE MI MOHLA VRATIT" lidi a kamosi tam chcali smichy :-D
..50 hub, s borynkou k lesu a dělat pussy workshop..
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever