Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nájdeš to v Kvakošovom seriálovom vlákne /doporučujem všetkým novým členom prebehnúť celé - nájdete tam 90 percent odpovedí na všetky 100x opakované otázky/
o postreku sú infá v tejto kapitole tu: http://grower.cz/forum/showthread....923#post1168923 feferonky a prhlavu tam môžete pridávať tiež - je to moje vylepšenie, zvyšuje to účinnosť
Zdarec Chlapy! Potřebuji poradit! Mám Auto pot 4 týden v květu! Při poslední výměně vodye praskla hadice a všechna zálivka vytékla mimo! Byl jsem pryč 4 dny a většina holek seschla uschla mooc! Doplnil jsem vodu!Trošku se zpravili! Ale tak 60 %listů buď úplně zdechlo nebo zezloutli a scvrkli se! Zelený lístky zůstali jen na květech! Stalo se mi to prvně! Je to děsnej pohled! Napadlo mě jestli znovu neprepnout na růst! Nebo je to blbej nápad? Dík za odpověď... Berik
Původní příspěvek od Berikus Zdarec Chlapy! Potřebuji poradit! Mám Auto pot 4 týden v květu! Při poslední výměně vodye praskla hadice a všechna zálivka vytékla mimo! Byl jsem pryč 4 dny a většina holek seschla uschla mooc! Doplnil jsem vodu!Trošku se zpravili! Ale tak 60 %listů buď úplně zdechlo nebo zezloutli a scvrkli se! Zelený lístky zůstali jen na květech! Stalo se mi to prvně! Je to děsnej pohled! Napadlo mě jestli znovu neprepnout na růst! Nebo je to blbej nápad? Dík za odpověď... Berik
jj, taky se mi něco podobného stalo a ten rok jsem měl sotva 30% toho co jindy, takže, jak tu někdo píše, teď už to můžeš jen nechat dorůst s tím, ze výnos bude bida😒. Jestli to mas in, jak píšeš, ze to prepnes zpátky na růst, tak bych i přemýšlel rozjet to znovu.......zatím se měj 23
Edit: jo a kdyžtak pošli fotku
můj původní profil je dvojka-trojka, bohužel jsem zapomněl heslo a reg mail byl z tehdejší práce......23
Ahoj, pěstuju outdoor Diesel automaty v květináč, substrátu allmix biobizz a hnojiv od 4 týdnů bio hora, teď když začlo kvést tak bio bloom a top max dle návodu.zpocatku jsem zalejval denně, když se začlo sledovat listy (asi 5ty týden od semínka) tak jsem si řekl že je to moc a leju 1x za 2-3 dny.Kytka byla v bezvadný kondici až před 5ti dny začli parazitovat černý minimusky (do milimetru) a zespoda listu světlé zelený broucci nebo vajíčka o velikosti spendlikovy hlavičky, všechny jsem manuálně pozabijel během 3 dnů a 2 dny po sobě střídal vodou s jarem (1l vody a lžička jaru), vypadalo to, že zmizeli, ale kytka začla mít klíčky na listech a jeden jakoby uschnul.He to následek parazitu, nebo toho přelévání?Poradite pls?Dík moc.
Zdravím všechny,můžete mi někdo poradit,mám Auto Blacberry Kush od Dutch Passion je 14dní venku pěstovaný v Allmixu od Plagronu a už mám problém na listech jsou nějaké deformované a už aj ďobance jsou vidět🤔Díky za odpověď a přeji hezký den😉
Prosim o radu co je zle.
Hlina s perlitem.svitil jsem 400w hps,po domneni ze jsem je palil jsem vymenil 125w cfl,ale mam pocit ze o spaleni nejde.hnojil jsem jen tera vega.
Dekuji
BambusMTK .. na prvej fotke mas list, ktory daco saje .. tu vyzsie v prispevku 978 mas odkaz, v ktorom najdes recept na tabakovy vyluh .. ked nie, tak pouzi chemku Vertimec 1,8ec .. na druhej fotke to vyzera ako spalene hnojkami .. ale moze to byt aj z tej jari ..
Cyra .. tvoje su myslim cajk .. sleduj a ked sa ti nebudu zdat, tak pridavaj dalsie fotky ako to pokracuje ..
Eldak16 .. nachuja fotky .. ale asi si to prehnojil trosku ..
krokodily alebo husenice-piadivky .. tazko sa hladaju cez den lebo zvyknu byt natiahnute niekde na listoch zospodu a maju rovnaku zelenu .. v noci so svetlom sa hladaju/zbieraju lahsie lebo pekne vidiet ich siluety .. v konstalacii svetlo-list-oci
Kup si nejaky postrik zahradkarstvi nebo growshop. nekde ti poradi . Na ozrane listy proti housenkam nebo tak neco. Poradne proskoumej kytku jestli nenajes nejake broucky nebo larvy nebo neco...ze zpod listu aj...
Původní příspěvek od Woody BambusMTK .. na prvej fotke mas list, ktory daco saje .. tu vyzsie v prispevku 978 mas odkaz, v ktorom najdes recept na tabakovy vyluh .. ked nie, tak pouzi chemku Vertimec 1,8ec .. na druhej fotke to vyzera ako spalene hnojkami .. ale moze to byt aj z tej jari ..
Cyra .. tvoje su myslim cajk .. sleduj a ked sa ti nebudu zdat, tak pridavaj dalsie fotky ako to pokracuje ..
Eldak16 .. nachuja fotky .. ale asi si to prehnojil trosku ..
Díky moc, parazitu jsem se zbavil, ale skvrnky přetrvávají, většina problémů bude asi od špatného hnojení, teď začali nové listy lehounce žloutnout na krajích, nevím zda je to spálené nebo třeba nedostatek K...hnojiv přesně podle návodu bio bloom 1ml/litr a top max 1ml/l zálivka cca 150-200ml co 2-3 dny