Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau všichni mam problem s kytkama .Ph neměřím . substrát Bčko rašelina soběslav myslím že to bude tím .. nehnojím davám Pk 13 14 ,,zalevám děštovou vodou ,, diky moc kdo by věděl
čau lidi mám tu problém který se mě nedaří zlikvidovat už hodně dlouho ..
jde o listy všechny mám napadle
vývoj:uprostřed listu se začnou dělat kulaté skvrnky (hnědé)a pak se rozsirujou a list normálně rozdrobim v ruce ..
už si nevím rady jediné co už je možné že to je hlinou a ta je normální Bčkovej od Raseliny sobeslav (oranžovéj pytel ) kytku nehnojim je v 50l kvetinaci a vodu leju 5l denně ..
kdo by věděl co.to je tak.mě prosím napište PM děkuju jsem bezradnej
Venek, 10 l nádoba, hnojeno Terra Bloom 4 ml/l při každé zálivce(každý den), pH 6.5, test na svilušky positivní.
Postříkáno Kuprikolem a vývarem z tabáku.
Plíseň ? Chybí něco,nebo přebývá ?
Původní příspěvek od jiris Tak kytky maj noc a teď sem je prohlédnul lupou a nenašel sem jedinou známku
jakého koliv škůdce :/
ty vykousaný lístky jsou spíš na těch nejvyšších patrech a pozoruju jestli se budou
množit dál a pro jistotu koupím přípravky jako biool a mospilan.
Nijak je to orange bud od fair seed a uz sem je jednou jel a nic podobného neudělalitakže nevim jestli je to genetiká chyba.
také sem dnes našel bílé vajíčko(viz.foto) na jedný kytce kterou mám stále na balkóně ... nevíte co by to mohlo být ? (samozřejmě sem ho již odstranil)
To ti tam nechala ta sviňka,co ti vykousala dírky do listů..
Na 90% píďalka..Ale můžeš si pogratulovat,dovnitř sis ji nejspíš nezatáh..
Mrkni sem..,vajíčka píďalky.. http://www.hlasek.com/abraxas_grossulariata_bk1918.html
Původní příspěvek od retrobo zdravim, potřeboval bych radu pro mé mírně žloutnoucí Frisian, Shaman, Passion (jiné modely mi v obdobné fázi při stejných podmínkách žloutly trochu taky). projevuje se to hlavně na starších velkých listech. Původně sem myslel že je to přehnojením postřikem na list.
kytky jsou ve spíše písčité načervenalé hlíně smíchané s lightmixem. Hnojení 1*týdně biobizz-fish mix,bloom, top max...mimo biogrow, kterej sem letos vypustil, podle tabulky. zálivka dešťovkou nebo cca 7,5Ph užitkovou vodou.
zbytek viz foto.
díky za rady
...ahoj - mozna trochu prikotlit hnojku - mas to na zahrade, je super pocasi, tak jim trochu nandej...
Původní příspěvek od sw3ap 10 l nádoba, hnojeno Terra Bloom 4 ml/l při každé zálivce(každý den), pH 6.5, test na svilušky positivní.
Postříkáno Kuprikolem a vývarem z tabáku.
Plíseň ? Chybí něco,nebo přebývá ?
Pomoc mam problemy s listami vie mi niekto povedať čo sa stalo?Po presadení asi po tyzdni začala žltnúť,vadnut a opadavat listy.Je to v substráte pre kvety,na spodu sú kravské hovná.Zalial som to kristalonom plod a kvet,predtym nehnojena iba,v tych sračkách naložená.Može reagovať tak že neprijala hnojivo že už je to prehnojenie?
...už 10 rokov fajčím tuto púpavu, a nikdy mi neodštartovala narokmanskú dráhu... Outdoor 2012
postavil jsem si malej growroom na hydroponii. Je to muj prvni pokus s pestovanim. Mam tam white widow a orange bud. Jako medium pouzivam keramsit a kyticky jsou v grodanovejch kostkach. Momentalne 5. tejden rustu 18/6. Poslednich 14 dni ale bojuju s hnednutim spicek a kraju listu. Podle navodu na odhalovani problemu jsem zjistil, ze by to mohlo bejt bud poskozenejma korenama, prelitim nebo prehnojenim. U toho preliti si nejsem jistej. Jde prelejt kytka v keramsitu? Zalejvam to 3x denne a protoze casovac neumi mensi intervaly, tak se mi nadrz naplni na 30 minut a pak vytece. Pouzivam Ebb and Flow system. Hnojivo AH s davkovanim presne podle navodu. Co jsem zkousel vyhrabat nejakej korinek, tak je peknej bilej. Proste mi pripada, ze tyhle veci jsou v pohode. V tehlech vedrech trochu bojuju s teplotou, kde mam v growroomu okolo 31 stupnu, ale na min se mi to ted srazit nepodari, protoze v mistnosti je taky tak. Ventilator tam ten vzduch stiha menit v pohode. Ted me nenapada, co jeste napsat. Snad jen ze kytky porad v pohode rostou a novy listy vypadaj zdrave. Az po par dnech zacnou hnednout a vic je to znatelny u WW. OB je vic v pohode. Svitim na to 8x36W zarivky 6500K. Vcera jsem objevil trasnenky, ktery postrikam Vermitecem, o kterym jsem se docetl tady na foru, ze by mel pomoct. Dalsi vec je, ze mam trochu zelenej grodan a na nekterejch mistech je lehce bile plesnivej. Nevim, jestli to vadi nebo ne. Nekde jsem cetl, ze prej to na zemi nevadi. Jinak mam v growroomu celkem sucho, coz je videt i na uzkejch listech. Prikladam jeste fotku kytky a detail poskozenyho listu. Nevedel byste nekdo, cim by to mohlo bejt? Diky moc za rady predem.