Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od LLoid Super.... THX , ale mohli by jste mi ukazat na fotce v podobnem detailu samce, abych se tady nemusel ptat jak troglodit. Diky
Nebuď léné, si tohle téma projeď trochu dozadu, myslím že na 1000% najdeš!
příspěvek 949 je úplně nejlepší!
Zdravim Všechny Growery/Growerky ))
Mam prvni kytku semena NO NAME ani nevim co to je proste sem to jen nekde nasel kytka je asi 2.5 mesice stara a nevim jestly je to samicka nebo kluk nevyznam se ftom tak Vas prosim jestly by mi nekdo prozradil vubec co to doma mam
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Co sem koukal natopici kde se probiraly hemáče a byly tam ktomu naky fotky tak mi to dost pripominalo tu horni palici )) tak nevim myslite ze je to mozny? ze by to nebyl cistej kluk?
Je to možný ale vypadá to přinejmenšim jako 90% kluk-takže pro huliče nepoužitelný.
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky