Mountain_Wolf
Nový Člen
|
Ahojte. prvy krat som sa inšpiroval pestovanim na strome videom na youtube, kde chalan pestoval hrozne vysoko na nejakom strome vo vedrach a mal nato napojene automaticke zavlažovanie. Povedal som si, že sa môžem vykašlať aby som každy raz platil klamarom 10euro za gečko volakej sračky, ktora mi vydržala max. štyri dni. Tak som teda nepretržite skumal videa na nete, čital članky a čakal na jarne obdobie. Rozhodol som sa nakupiť 20litrove kyble a nejake vybavenie včetne kokosoveho substratu, hnojiva, semienok zo slovenskeho groweru. Rozhodol som sa pre Skunk#1 feminizovany od Sensi seed banky, nakolko je dosť rezistentny a pisali že odpušťa chyby.
Popravde som tie kyble najprv zakopal do zeme, ale netrvalo dlho a slizniaky zautočili, tak som musel vyhladať vhodne miesto, kde to uložim na rôzne stromy. Nakoniec som našiel obrovsky ohradeny družstevny pozemok ktory siaha až do lesa a tam som objavil vhodne stromy. Trochu bol problem doma s nakličenim semienok, ale pomohol som im skalpelom. Vysledok môjho snaženia najdete v galerii pod prispevkom.
-Sensi seed banka (Skunk #1 feminized)
-Plagron coco substrat
-Hesi coco hnojivo (rast 3ml/liter kvet 5ml/kvet)
Minuly rok som trochu zaexperimentoval a posadil som na strom dve vedra vedla seba v ktorych boli Hindu Kush od sensi. Tiež bol problem s nakličenim..nechceli im prasknuť plašte, pričom som dal pozor na všetky faktory. Opeť pomohol skalpel ktory situaciu zachranil. Celkom ma zaujala technika SCROG (sieťkovanie), tak som sa nato dal lenže rastliny bohužial nestihli plne dokvitnuť, nakolko Hindu je vhodne skor pre indoor a nie out. Za pokus to stalo ..ale uroda vydržala horko ťažko do tejto jary.
-Sensi seeds (Hindu Kush)
-Plagron coco (ostal z minuleho roka)
-Hesi coco hnojivo (rast 3ml/liter kvet5ml/liter)..tiež trochu ostalo z minuleho roka, tak sa iba doobjednalo ešte jedno
Tento rok som sa rozhodol objednať semienka priamo zo Sensi seed banky z NL, nakolko už nedôverujem tym slovenskym zdieračom...aspoň nie čo sa tyka semien a ich uskladnenia. Zvolil som staru osvedčenu klasiku Skunk #1 feminized, ktory nesklamal. -Podla mňa- rychloschnuci kokosovy substrat som zamenil za batmix od plagronu, pričom počiatočny rast idem v kokose...ale už som po ubehnuti 16tich dni presadil do batmixu. Hnojiva som zvolil tiež ine, a to od plagronu Alga grow a Alga bloom, ktore budem velmi opatrne davkovať aby som si nespalil šlečny. Tento rok som zainvestoval aj do prevencie pred žravym hmyzom a to pripravkom od firmy APTUS. Tri rastliny budu na rôznych stromoch vo vedrach maskovanych kamuflažou, jedna bude doma za oknom a posledna bude pokusna a ta pôjde do vykopanej jamy na luke, ktoru naplnim tiež batmixom. Pokusna preto, že sa ukaže či mi to nahodou neobžeru srny, alebo kravy ak ich tam nedajbože vypustia
-Sensi seeds banka (Skunk #1 feminized 5x)
-Plagron Batmix 50litrov 2x
-Plagron Alga grow (2-3-4ml/liter)..podla obdobia
-Plagron Alga bloom (3-4ml/liter)
-Aptus dislike (etericky bio pripravok na odpudenie saveho, žraveho a ineho hmyzu)
|
S pozdravom Mountain_Wolf
|