Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
hele zvrsku to neni o moc vic lip videt.... mam ale strach, ze to bude klucina Neukazuje totiz chlupy a vedle mam stejnou genetiku a ta uz se chlupati pres mesic uvidim no....
Tohle je samice že?
Mam venku 5 rostlin stejný genetiky a zatím ukázaly samičí preflowers jen 2 a to před dvěma týdny...
Co ty ostatní, jsou to samci nebo mam ještě čekat?
Včera když sem jel autem do obchodu něco koupit našel sem u cesty ležet takého boroka . Byl zvadlý a skoro bez kořenů .. "Aby té osobě
Vzal sem jí .. a zkouším se jí aspon zachránit . Měla šok jak prase - půl listů je pryč a začíná se pomalu vzpamatovávat . Udělal sem fota a zda poradíte zda je samice .. pokud né musím rychle jednat .