Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Už to začíná být i na dalších listech, sázené je to v hlíně s perlitem, 18/6, světlo sodík 600, je tam zvlhčovačka i kýbl s vodou a teplota přes den je okolo 28° a v noci cca 20°. Na vlhkoměru ukázané 60%. Zalévání až když proschne květník. Může to být třeba šok z toho prvního hnojení nebo jim něco chybí?? Podle obrázku a jiných příspěvků si nejsem moc jista. Děkuji za rady
Ahoj, nevíte co to? díky - hlína light mix - 7 týden květu - dle tabulek biobizz (grow,bloom,top max) ( jednou hnojky / jednou voda na střídačku ) 12L květináč - 400w hps
Jak je ten vršek trochu spadnutej, tak jsem se díval jestli mám dost velký díry na odtok vody, a omylem jsem narazil vrškem do trubky. Snad to není nějak moc zlomený.
Jednou jsem je přesadil z menšího květináče do kyblíku od tatarky, s tím že je tak v půlce června chci hodit do ještě většího kyblíku (tak 2x většího).
Hlínu mám na pelargonie agro, a pak pelargonie z kauflandu. Na dvě jsem použil hlavně tu Agro, na jednu z kauflandu. Ale bohužel nevím která do které.
Zalívám když strčím prst do hlíny do první kloub, a je to relativně suchý (ne úplně na prach, ale že nevytáhnu celej prst od hlíny).
Zatím jsem nehnojil, jen jsem sem tam do vody na zalévání rozmíchal trochu lignohumátu, tak, aby byla konzistence cca jako černý čaj. Dohromady tak 3x.
Kytky jsou starý měsíc a týden, klíčil jsem cca 10.4
Rád bych tu jednu zachránil, nějaký rady?
napadlo mě, nemůže to být tím, že se kytce špatně dýchá kvůli menším dírám v květináči (ale jsou stejně velký u všech 3 a ty 2 další nemají problém), a mohlo by pomoc přesadit buď už do finálního velkýho a udělat tam díry vrtačkou pořádně velký a na spodek hodit nějakou síťku, aby se nemohly ucpat. Ale zase mi nesedí, že ty další dvě jsou v poho.
jundr9 .. rastlinky mas pekne zdrave .. ten jeden dva listy by som nejak neriesil pokial sa to neobjavuje na dalsich .. kazdopadne ked budes este presadzat do vacsieho tak jej/im to urcite len prospeje .. tie diery su inak fakt pidi .. chcelo by to minimalne Ø10 a kludne viac dier .. hlavne ked sa ide bez drenazky .. s drenazkou by asi mohli stacit aj tieto pidi ..
.. inak mas krasny travnik ale uz by chcel pokosit ... a ziadnu fakt smutnu rastlinku tam nevidim .. skor naopak
Jak je ten vršek trochu spadnutej, tak jsem se díval jestli mám dost velký díry na odtok vody, a omylem jsem narazil vrškem do trubky. Snad to není nějak moc zlomený.
Jednou jsem je přesadil z menšího květináče do kyblíku od tatarky, s tím že je tak v půlce června chci hodit do ještě většího kyblíku (tak 2x většího).
Hlínu mám na pelargonie agro, a pak pelargonie z kauflandu. Na dvě jsem použil hlavně tu Agro, na jednu z kauflandu. Ale bohužel nevím která do které.
Zalívám když strčím prst do hlíny do první kloub, a je to relativně suchý (ne úplně na prach, ale že nevytáhnu celej prst od hlíny).
Zatím jsem nehnojil, jen jsem sem tam do vody na zalévání rozmíchal trochu lignohumátu, tak, aby byla konzistence cca jako černý čaj. Dohromady tak 3x.
Kytky jsou starý měsíc a týden, klíčil jsem cca 10.4
Rád bych tu jednu zachránil, nějaký rady?
napadlo mě, nemůže to být tím, že se kytce špatně dýchá kvůli menším dírám v květináči (ale jsou stejně velký u všech 3 a ty 2 další nemají problém), a mohlo by pomoc přesadit buď už do finálního velkýho a udělat tam díry vrtačkou pořádně velký a na spodek hodit nějakou síťku, aby se nemohly ucpat. Ale zase mi nesedí, že ty další dvě jsou v poho.
Díky moc
skus perforovat aj steny kyblika, vraj to pomaha okyslicit a korienky rastu lepsie
PROcumulative .. to iste .. ked to mas na jednom - dvoch listoch a nesiri sa to, tak neries .. alebo daj viac info aj foto
Niky.21 .. si tu pisala uz pred 11 dnami .. odvtedy ti rastlinky pekne podrastli a vizeraju zdravo .. takisto ak ti to odspodu nepokracuje dalej - neries .. nieco zahaprovalo a objavilo sa par takych listov .. rastlinka si ale veselo rastie dalej a z tych poskodenych listov uz iba spotrebuje ziviny a coskoro ich zahodi .. ak je to inak skus tiez napisat viac detailov ako to za tie dni pokracovalo .. no podla tych prvych fotiek a co pises, ze si pred tym zahnojila prvy krat, tak najskor aj ta polovicna davka hnojky bola prilis .. lebo z jednej strany je to len polovicna davka ale z tej druhej strany je to ovela viac ako cista voda ..
Cyhlm .. uz len dobojuj do konca .. s tymto uz vela neurobis ..tazko povedat preco to mas takto lebo sa pytas dost neskoro - urcite sa ti do takehoto stavu nedostali cez noc .. inak biobizz by sa mal liat s kazdou zalievkou .. striedat kazdu druhu zalievku cistou vodou mozes ked mas vitalne a poriadne zelene rastliny .. inak proste krmis ..
Darsilius .. ak budes presadzat urcite sa daju dokopy a prospeje im to .. presadzanie je vacsinou najjednoduchsi sposob ako sa zbavit problemov (samozrejme ak idu rastlinky do vacsieho a novej dobrej hliny).. skontroluj ale poriadne listy zo spodnej strany ci sa ti tam daco nepasie ..
Původní příspěvek od Niky.21 A mého prosím? Furt žádná změna k lepšímu, je to i na ostatnich kyti, ale pouze velké spodní listy...
Ja bych to řešil, jedine pokud toho je na kytce hodně, pokud je většina listu dobra, podle toho co je na fotce (ale chtělo by to víc fotek/infa), tak to fakt ani neřeš, jestli se to bude zhoršovat napis kolik mas Ph atd. Potom rad poradim😉...........měj se 23
můj původní profil je dvojka-trojka, bohužel jsem zapomněl heslo a reg mail byl z tehdejší práce......23