Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak už mám jasno... dámy a pánové pasujte mě na nějvětšího joudu Grower.cz pač jsem se připravil o 3 krásný kytky vlastní demencí (když tomu loserovi už konečně něco kvete tak si to to debil vytrhne ) to sem já noo.. todle foto vše hezky ukazuje
cocoNut - Nevydíím tam jako že je hodně taková uzoučká a nic na ní .. řekl bych samec .. ale vydrž až se ti ukáže blyznička pak to poznáš .. pokud né hod sm foto někdo se určitě ozve
4expiry_date1 - Vážně ? jak to poznáš mě to nikde neučily
ty vole 60 stran .. sory kapku sem to přehlídčetl sem to mín
mrnin , no podivej na fotku co je v prispevku 949 , tam jasne vidiš , bud to dela koule , levá čast obrázku a nebo to dela chlupy - pravá čast obrázku , cau Hlava
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky