Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim
mužete mi někdo doporučit přípravek na ty maly černy mrdky co prokousavak listy ze spodni strany nahoru (nvm jak se to jmenuje:P)
předem dik za odpověď
Původní příspěvek od Marast Zdravim
mužete mi někdo doporučit přípravek na ty maly černy mrdky co prokousavak listy ze spodni strany nahoru (nvm jak se to jmenuje:P)
předem dik za odpověď
zdravím groweři,chtel bych vas hlavne ty zkusšenejší asi,poprosit o radu s mími listy.osobne si mislím že je to asi phčkem ale nejsem si jisty.puda je zahradnicky substrát b.a nadoby maj 10l hnojim asi 1 tydne predem dík za odpovedi
Původní příspěvek od meciin zdravím groweři,chtel bych vas hlavne ty zkusšenejší asi,poprosit o radu s mími listy.osobne si mislím že je to asi phčkem ale nejsem si jisty.puda je zahradnicky substrát b.a nadoby maj 10l hnojim asi 1 tydne predem dík za odpovedi
A to tak vypadaj jen tyhle dva listy nebo celej spodek kytky ? Jestli je to jen par listu tak to neřeš , kdyby to bylo vice jak 20+ tak by se to řesilo , Hlava
Zdravim
Před pár dny sem sem psal že mám problém s kytkou začali jí žloutnout listy které pak usychaly dostal sem radu ať pár dní nehnojim a přesadim do většího to sem udělal jenže kytka si marodila dneska sem na ní koukal a začíná hnědnout stonek celá kytka smrdí jak když polejete seno vodou je to divný JENŽE prohlížel sem kytku která je hned vedle dotýká se jí a začali se jí na listech dělat flíčky a vrásčit listy přesně takhle to začalo stou první takže opravdu potřebuju pomoct
Kytky sou za oknem fouká na ně PC větrák
Hnojim .. přesně nwm čim kamarád pěstitel mi poslal nějaký hnojky na růst řikal že je tam kropmax atd takže tim hnojim podle toho co sem našel na netu
Kytky sou v kupovaným substrátu na orchydeje PH 5,6 se základníma živinama (ale neni to hnojený)
Opravdu prosím moc o pomoc jelikož je to model co sme dovezli z Amstru KC-36 a mám toho jenom tydle 4 kytky (naštěstí všechno to byli samice )
Jop teďka k fotkám na tý první de vydět ta první kytka nechal sem si poradit a ostříhal napadený listy jenže tá nemoc pokračovala a napadla i ty malinkatý zdravý lístky
Mno a na fotce č2 de vydět místo kde se kytka dotýkala kytky a chytla to.
ja sem si to myslel že to bude tim ph ale nikdy sem stim problemy nemel .inu vše je jedno na poprví.a prosimte phčko dat dolu bo nahoru asi na horu že?
Původní příspěvek od meciin ja sem si to myslel že to bude tim ph ale nikdy sem stim problemy nemel .inu vše je jedno na poprví.a prosimte phčko dat dolu bo nahoru asi na horu že?
Původní příspěvek od nero Tak vlhkost nemněřim ale tak 4x deně vemu rozprašovač a ty kytky orosim
..no to je dost utápíš , stači 1x denne ale vlhkost za celej den s tim nenaženeš , zkus to tolik nekropit a udelej tomu nejakej pařnika aspon na 14dni at se vzpamatujou , dej vedet kdyby se to delo znova , cau Hlava
Mohl by mi nekdo poradit co je tohle ? Nejspis to bude asi geneticka vada ta točivost listu ale tezko rict mam jeste jednu kytku stejne genetiky a ta si jede v pohode i vetsi naznaky kvetu ale na tyhle jen kotel blizen a sem tam naznak jakoby palicky. Je mozne ze to je treba i starim seminka (3roky stary) nevim nejsem odbornik. Diky..