Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau, docela by mě zajímalo, jaký songy od kterých skupin máte nejraději a popřípadě na jakým albu jsou a kde je sehnat.
Vím, že je tu podobné téma Nejlepší hudba je, ale já bych se raději zeptal přímo na samotné songy.
Něco ode mě: Iggy Pop - Passenger
Nirvana - Lithium
The Shocking Blue - Send me a post card
Bob Dylan - Hurricane
Radiohead - Karma police
Placebo - Every me and every you
Boney M - Daddy cool
T - REx - Thunderwing
Afroman - Spíš za zhulenýho stavu, jinak ani ne
Joan Jett - Do you wanna touch me
Beastieboys (album "License to ill"1986) song: No sleep till Brooklyn
Beastieboys (album "Ill comunication1994)songy:Sabotage, Futterman´s rule, Heart attack man
Beastieboys (album "Hello Nasty"1998) song:Just a Test, Intergalactic.
NoFx(album "Punk in drublic") songy: Dont call me white, Jeff wears birken-stocks, Leave it alone, Linoleum, No prsotě skoro celý.
Vypsaná fixa-je toho hodně
OST-Team_ America_Worldpolice song: america FUCK YEAH!!!
Bob Marley-Bad boys
Apocaliptica(album "cult")dohajzlu, kde mám to CD???No jinak písnička Cult a celý to CD má něco do sebe.Doprdele, to mě ale štve, že ho nemůžu najít, delší doubu sem to nepouštěl!
A nějaký soundtracky z Pulp Fiction, to je asi tak všechno.
mno ja
- metallica a asi aj vsetky albumceky si rad vypocujem ale moje naj su the unforgiven - black album , orion - album master of puppets , blackened - album ride the lightning
- nirvana smells like teen spirit a touretts
- system of a down - cely album toxicity a aj steal this album
- potom vela death metalovych formacii
- pohoda je aj chinasky a vela ich songov len neviem presne nazvy...
kuuua je toho este vela len som lenoch a nechce sa mi to vypisovat takze toto musi stacit respect
Joert, tak s tebou se v hudbě docela shoduju. Jo nirvana - smells like teen spirit - to je taky bomba, od system of the down je taky pár vychytanejch písniček,
ješte bych hrozně rád zmínil doors- the crystal ship
čues moje dost olíbený sou :
Bob Marley-Forever Loving Jah , Smile Jamaica , Rastaman live up!
a abych se tu moc nerozepisoval.....prostě od Boba mám rád uplně všechno
a nikoho neposlouchám tak rád jako jeho... )))))))))))))))))
System Of A Down - Spiders
No Doubt - Dont Speak
U2 - With Or Withou You
Petr Fiala - Mesic
Sepultura - Ratamahata
Cypress Hill - Loco En El Coco
Oasis - Stop Crying Your Heart Out
.
.
.
Incubus - Drive, 11am, I miss you atd
Nirvana - The Man Who sold the world (já vím je to cover) a vlastně skoro všechno
Hm -píseň o přátelství(doporučuju)
System of a Down
Korn
Divokej Bill
Iggy Pop - Nightclubbing
Porcupine Tree
a mnoho dalšího
Tjo, porad musim psat dodatky, vzdycky neco zapomenu napsat :--)) Takze P.S.: Ty United Future Organization vrele doporucuju. A taky treba na BBC vysila Giles Peterson a ten, pokud nekdo ulitava na mladsich formach jazzu, je uplne nejlepsi :--)) Mejte se.