Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Halucinace
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7
Autor
Téma 
iXtiN
Stálý Člen

Karma uživatele iXtiN - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

tak to ja som bol na chate s kamosmi, a jeden co hulil 1. krat bol tak brutalne rozbity, ze asi hodinu vesal bundu na vesiak, ktory tam ani nebol, potom mu ju zavesily na normalny vesiak. potom sme poflypovali a jak si isiel lahnut tak skakal na postel akoby bola asi 1.5 m vo vzduchu, no jak som toto videl...

Old Post 26-01-2006 v 19:37 PM
iXtiN je offline   Profil uživatele iXtiN   Find more posts by iXtiN   Foto galerie člena iXtiN   Click here to Send iXtiN a Private Message   Add iXtiN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koogi
Stálý Člen

Karma uživatele koogi - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

Ja sem byl v prvaku na LVK a řeknu vám že to byl pro mě vcelku zážitek potkat na svahu zebru

Old Post 30-01-2006 v 20:10 PM
koogi je offline   Profil uživatele koogi   Find more posts by koogi   Foto galerie člena koogi   Click here to Send koogi a Private Message   Add koogi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morys
Stálý Člen

Karma uživatele Morys - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

Ted sem se vratil z hor celej tejden sem byl zhulenej... Jediny co me brutalne utkvelo v pameti je jak sme se s kamosem hadali a tlemili se u hotelu, jelikoz sem pri kazdy vete nemohl zacit jinak nez slovem pockej no a pak sem dlouho nic nerikal a zas rekl pockej a to uz kamos nevydrzel zacal se tlemit a spustil dobre na todle sem cekal No a k tem haluzim sedeli sme nahore kolem 11 vecer na sjezdovce (oba jezdime na prknech) a pokurujem ... Najednou vubec nevim proc ale zacalo se mi zdat zev tech oknech vidim auticka co mam v telefonu... No a popadl sem zapalovac a zacal je jezdit(mackal sem ho ruzne jak na joysticku) No proste haluz kamos sedl ke me na prkno a delal mi spolujezdce

Old Post 30-01-2006 v 22:26 PM
Morys je offline   Profil uživatele Morys   Find more posts by Morys   Foto galerie člena Morys   Click here to Send Morys a Private Message   Add Morys to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RastaManiac
Stálý Člen

Karma uživatele RastaManiac - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

Ja mam občas taku haldu že když se mi do boty dostane takový ten malý kamínek,tak mi to připadá jak kdybych chodidlem šlapal na špičku nože .
Nebo mě něco brutálně bodalo

100% ANTIDISCO!
Legalizuj srdcem,legalizuj hlavou ...

Old Post 20-02-2006 v 19:53 PM
RastaManiac je offline   Profil uživatele RastaManiac   Find more posts by RastaManiac   Foto galerie člena RastaManiac   Click here to Send RastaManiac a Private Message   Add RastaManiac to your buddy list     Navštiv homepage uživatele RastaManiac! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RastaManiac
Stálý Člen

Karma uživatele RastaManiac - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

Anebo na houbách jsem měl takovou haldu že sem s kámošama hrál stolní fotbálek,a jak sem tak stál tak cítím že se roztékám na podlahu Ale trvalo to tak sekundu.
A nebo se dívám na lampuz,a jak se díváte pod pouliční lampu,která svítí tak sem tam viděl nakreslenou sedmičku na zemi.A říkám kámošovi že tam je sedmička a jestli to vidí,a on řekne že blbnu že tam žádná není.
Dneska sem se nějak zamotal

100% ANTIDISCO!
Legalizuj srdcem,legalizuj hlavou ...

Old Post 20-02-2006 v 20:09 PM
RastaManiac je offline   Profil uživatele RastaManiac   Find more posts by RastaManiac   Foto galerie člena RastaManiac   Click here to Send RastaManiac a Private Message   Add RastaManiac to your buddy list     Navštiv homepage uživatele RastaManiac! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hulicz
Nový Člen

Karma uživatele Hulicz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

Nejcastejsi jsou really sluchovy...to mam dost casto...treba vedle me jede auto a ja ho pak slysim i kdyz uz davno odjelo :-) ¨taky je dost husty, ze mas i hmatovy haluze...skakali sme totalne vyhuleni do zaveji a najednou sem mel pocit, jakoby mi na ruce a nohy vylili horkou vodu.

Old Post 22-02-2006 v 12:45 PM
Hulicz je offline   Profil uživatele Hulicz   Find more posts by Hulicz   Foto galerie člena Hulicz   Click here to Send Hulicz a Private Message   Add Hulicz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skreko
Stálý Člen

Karma uživatele Skreko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

ja si vsimam najviac halucinacii v noci, je celkom sranda ked okolo polnoci v uplnej tme odpalim poriadneho speka, a potom sa uz len pozeram, ako sa vsade okolo krutia rozne geometricke obrazce a podobne zaujimave veci, a byvam hned vedla hory, takze ak xcem nejake tucnejsie halusky, tak mi staci vybehnut na balkon a uz mozem pozorovat vsemozne lesne zvierata a ine halusky...

"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama

www.ITzone.sk - môj IT discussion board

Old Post 11-03-2006 v 00:55 AM
Skreko je offline   Profil uživatele Skreko   Find more posts by Skreko   Foto galerie člena Skreko   Click here to Send Skreko a Private Message   Add Skreko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Skreko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wocas
Stálý Člen

Karma uživatele wocas - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

abslolutně souhlasím že čisté haldy by z bůča být neměly.....ale i to se někdy špatnou sugestivní fárkou poruší....no prostě jdu si jednou tak po lese za městem zkouřený jako čuně z vychytaného skunku a najednou si začnu z legrace farat, co kdyby se tu najednou objevili vlci, no co bych asi tak dělal, po chvili nad tím dumám více a více a najednou sem vystíhovaný jak to prase CO KDYBY TU NA MĚ KURVA VYSKOČILI FAKT VLCI.....zrychluju chůzi a najednou si uvědomuji, že zase fárám brutální zkouřené nesmysli ale co najednou nevidím když se zastavím a jen tak se podívam na druhou stranu jezírka u kterého stojím.....VIDÍM NAPROSTO ZŘETELNĚ asi tak na 2 sekundy VLKA jak se na mě podíval rychle se otočil a zdrh mezi stromy......najednou sem chytl takovou stíhu, že sem uběhl snad kylák na plný výkon bez zpomalení abych utekl mé haldě......kdyby mě někdo tak viděl

Old Post 12-03-2006 v 04:37 AM
wocas je offline   Profil uživatele wocas   Find more posts by wocas   Foto galerie člena wocas   Click here to Send wocas a Private Message   Add wocas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ferdinand Bongo
Stálý Člen

Karma uživatele Ferdinand Bongo - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

tak sa s vami aj ja podelim o svoje haluz-inacie..
s tipkami sme nedavno cmudili dost kvalitny modelik..
Tak si kamarat zadelil jeden vodny a ani ho nevdychol a uz ho musel vykaslat. Aj druhy tipek si zadelil bong a skoro sa ukaslal na smrt. Tak tam tak sedim rehocem sa jak ich to sklatilo a oni ze mi stocia este tucnejsi bong nez mali oni.
Tak som si ho dal a napodiv (i svoj vlastny) som sa celkom drzal.. Hned ako clovek prestal kaslat a rozhliadol sa, zistil, ze to slape.
Tak som tam tak 10 min. sedel kecal s tipkom a zrazu pozeram a ten kamarat mal zrazu nos ako niaky trochu divny rypak, usi spicate, cely bol ruzovy a popritom ako by bol spraveny v pocitaci, v niakom 3D programe.
Chvilu na to som sa rozhliadol po izbe, vsetko vyzeralo zvlastne a ked som rozprestrel pred seba ruky mal som pocit akoby som ich dal do inej dimenzie.
A ked som sa pozrel na bielu stenu videl som tam akoby v tienoch malovane rozne budovy, ulice atd.
Popritom ked som sa pozrel znova na toho kamosa tak bol este stale rovnaky, cize niake 3D animovane ludske prasa,alebo co...(myslim ze som ho tak videl asi po dobu 10 min..)
A potom som v hlave zacal pocut hudbu, znelo to ako daky underground americky rap (slovam som ale myslim ze nerozumel), normalne som si tam sedel a pocuval to.. Este potom aj inu pesnicku..
A nakoniec som este videl na riflach toho druheho kamarata namiesto ciernych otienoch jasne biele..

..a to vsetko po jednom jedinom vodnom.. no haluzz ne?

Old Post 14-04-2006 v 14:35 PM
Ferdinand Bongo je offline   Profil uživatele Ferdinand Bongo   Find more posts by Ferdinand Bongo   Foto galerie člena Ferdinand Bongo   Click here to Send Ferdinand Bongo a Private Message   Add Ferdinand Bongo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Digital
Nový Člen

Karma uživatele Digital - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

No mne sa zda stale že domna niekto ide nieco hodit a pritom nic nerobi alebo pocujem hlasy a tak

| -=Hip-Hop.sk=- | | -=Nr City=- |
Fuck Off NáCKOM !!
BF2--> Tadyyy BF 2

Old Post 09-06-2006 v 09:22 AM
Digital je offline   Profil uživatele Digital   Find more posts by Digital   Foto galerie člena Digital   Click here to Send Digital a Private Message   Add Digital to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Digital! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
khook
Stálý Člen

Karma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

citace:
Původní příspěvek od praxer
Vidím, že počet rybářů na tomhle best webu neni zrovna zanedbatelný...

V tom případě navrhuju uspořádat :

1) "Grower fishing tour across CZ"
2) Foto soutěž trofejního úlovku
3) Dvoudenní rybářské závody na předem domluveném rybníce
s dostatečným množstvím sudů spojené s ochutnáváním
námi vypěstěných dobrot

chronic 70W by khook

FREESTYLE PLANTAGE box

The biggest khook on the world

Old Post 09-06-2006 v 11:57 AM
khook je offline   Profil uživatele khook   Find more posts by khook   Foto galerie člena khook   Click here to Send khook a Private Message   Add khook to your buddy list     Navštiv homepage uživatele khook! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

Občas mám po hulení slyšiny že mi zvoní mobil,a při tom mi nikdo nevolá.A zase když mám zásek,tak půl hodiny,tak vidim decentně barevněji,takže něco s halucinacema to asi něco mít bude...

Old Post 19-06-2006 v 21:20 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

Jednou jsme se zhulili s kámošema,a jednomu jsme řekli že mu do ucha leze mravenec,a von tomu uvěřil,rozbrečel se,a začal si šahat do ucha,furt ho tam hledal,tak jsme mu řekli že už toho mravence drží mezi prstama,a at ho rozmáčkne,a von se rozbrečel ještě víc,že toho mravence nemůže rozmáčknout,že nemůže k sobě dát prsty,a najednou usnul na 3 minuty,a pak řek já bych si dak jabka,a místo toho se šel vykoupat do potoka,přišel a řekl :Hmm dobry jabka,ale nevim jak sem se namočil.Takže měl dobrej stav halucinací

Old Post 21-06-2006 v 08:21 AM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

Když se zhulím, tak mám vždycky pocit, že mi vybruje mobil. Skoro vždy ho po brku alespoň jednou planě vyndám.

Ale k haluškám. Jednou jsem měl docela zajímavý. Bylo létní ráno a končila týdení privat kalba a zkuřpárty na chalupě. Studentská kalba, která už se asi nebude opakovat. Takovej ten tah, který nikdy nespí. Občas někdo usne na stole nebo v křesle a jak se probudí, dá si nudle z pytlíku a kalí dál. Info o tom, jestli je venku světlo nebo tma je vtu chvíli jenom zajímavost bez dalšího obsahu. Takže na konci byly všichni účastníci naprostý trosky. A v tomhle stavu, kdy už je člověk potřetí prokalenej do střízliva, jsem měl takový ty pseudohalušky. V perifernim vidění občas padaly věci. Prostě člověk prošel kolem police a viděl, jak z ní schazuje hrnečky. (Ale neschazoval.) Takže jsem vypadal jako absolutní vycukanec (taky jsem v tu chvíli byl), protože jsem kolem sebe pořád chytal neexistující věci, aby se nerozbily.

edit:
Tak jsem se tu v jednom threadu dočetl o halucinacích z nevyspání a tohle by docela odpovídalo. Takže už vím odkud vítr vane.

Naposledy upravil kafevar 27-06-2006 v 15:14 PM

Old Post 22-06-2006 v 08:10 AM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brambora
Stálý Člen

Karma uživatele brambora - 95% PěstitelskáKarma uživatele brambora - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

ja sem se jednou z kamosem z palil u reky v takovy zatoce kolem byl les byla strasna tma a najdenou sem vydel vsude bili lidi mel sme strasnej strach strasne sem se klepal schiza jako svine

Old Post 28-06-2006 v 15:08 PM
brambora je offline   Profil uživatele brambora   Find more posts by brambora   Foto galerie člena brambora   Click here to Send brambora a Private Message   Add brambora to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lux
Stálý Člen

Karma uživatele Lux - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

jednou sem si nasadil brejle mi kamaradky ( normalne brejle nenosim) a videl sem jak ve 3D kine ale asi jen minutu fakt mazec

nebo ze se du vychcat a jdu za roh plotu na zahrade a najednou pred sebou asi 5 centimetru vidim tram tak se nehorazne splasim abych do nej nenarazil

Old Post 06-07-2006 v 21:55 PM
Lux je offline   Profil uživatele Lux   Find more posts by Lux   Foto galerie člena Lux   Click here to Send Lux a Private Message   Add Lux to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:18 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás