Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2: percepied : . . . hele je nesmysl abys ho olizoval a snazil se za vlhka neco odtrhaavat dyz za sucha to de jedna baasen a nemuuze se rostrhnout ... po tech letech pokurovaani a balenii " naopak " ... muzu rict ze to oprafdu neni treba ani upalovat // muze se propalit papirek / ani otrhaavat za mokra // teda pokud stebou nelomcuje chut na tu trbku / proste stacii pockat minutku // smoking ci ocb ... u modry ci cervenyy rizly si nejsem jistej / a strhnout jax popsal ... nej spuusob
Se divim že sem tady eště neslyšel místo backroll - switch! To se tomu tak řiká jenom u nás nebo jak.. Ja motal vždycky normal, ale pak sem si dělal brko ze šalvěje a ten papír tam byl fakt dost cejtit, tak sem si druhý brko zkusil na backroll a v pohodě sem to napoprvý udělal.. Se divim že to šlo tak snadno.. Teď už tak motám pořád, je to fakt lepší
Naposledy upravil thc_george 14-05-2003 v 17:07 PM
ted nedavno jsem si ve tme balil brko a dal obracene papirek>jelikoz jsem o tom samozdrejme nevedel tag jsem to zjistil az po dobaleni... > brk drzel i bez jakyhokoli lepeni a naprosto bez problemu
PS: uz nikdy vic jsem to nezvlad
Jak vidim tak se v tom bekrolu nekteri vyznate
Takze bych potreboval poradit. Kdyz to ubalim tak se me to vzdycky ohne a neni to rovny (myslim ze je to tim ze se ten lepici prouzek se trochu tim naslinenim zcvrkne/zkrátí) Nevite co s tim mam dělat?
Ja balim vic eko jointy nez jsou back rolly. Podle mne je to porad na nic, protoze tam zustane stejne lepidlo a to je taky shit. Ja to umotam na normala a misto abych naliznul lepidlo, tak to naliznu pod nim a cely to lepitko odtrhnu. Po odtrzeni vzniknou po cely dylce takovy maly chloupky a ty se krasne prilepi i bez lepidla. Je to hodne tezky na zrucnost, ale zarucene nejzdravejsi brcko co jde a taky asi dobra machrovina pred lidma. to ale ja nevim, ja s nima moc nehulim a hlavne pred nima nebalim.
Já balim uplně normálně ale mam problémy s tím že se mi skoro dycky udělá hokejka.Prostě to můžu sklepávat jak chci ale dycky to mam ohnuty,ale co hlavně že to hoří