Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo to je precizní...nemam po nem takove koumaky a smichy stoji za to...muj bratranec tedka nedavno vymlatil vschyn sklenky u me v kuchyni kdyz se zacal smat a machat sebou kolem...byla to sranda...a taky kam takovou zajimavou chut..je to jako kdyz si date haslerku..potom tu chut jeste dlouho citite...a taky neni takova suska....ANO
Has ANO a Dry Drink Rulezz!!! S dry drinkem se da gecko hulit dost dlouho, skero by mezitim padlo 3*. Je to jinej stav a hlavne vic do sracek. Nedoporucuji michat vic druhu dohromady-jednou sem vecer smichal nepal, maroko, nejakej plastik a skunek a jeste druhej den po 6 hodinach spanku jsem se v praci smal zakaznikum do xichtu a sef me podezdrival ze sem na peri
Hašiš? ANO! Sice jen někdy, ale většinou to jsou stavy velmi brutální. Ale zase když hulím hášek, tak je to takový smutný pohled - je toho i ve skle zoufale málo. Takový malý nic...
Svůj post zakončím citací z pohádky, která se na hášek sqěle hodí:
Já teda mám raději hašiš, celkově se mi zdá lepší z hned několika hledisek.
Nemusíš toho sebou tolik tahat.
Stavy na kterejch jde fungovat. (teda jak kdy)
Nesmrdí (můžeš ho hulit i v hospodě)
Celkově čistší než palice.
Stačí toho zhulit málo.
A sex pro ten to je vůbec asi nejlepší afrodisiakum. (Velmi citlivě cítíš jakýkoliv dotyk)