Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Porid si Calmag. Dej ho trosku do zalivky, ale dej ho tamtreba 5 minut pred hnojivem aby se stihl poradne rozpustit takze voda + calmag, odstat 5 minut, + hnojivo a zalejt 😊
Ja osobne jsem nikdy nemel deficit vspniku/horciku. Nicmene vsude pisou, ze pod LEDkama je nutne! Tohle pridavat, ze pod ledkama proste ca/mg dochazi. Pokud jsi ho tedy nikdy nedaval, rekl bych ze to bude pricina
Dekuji za radu a taky si myslim ze je to malo CA. Jdu si koupyt PH metr a zmerim PH. Je zvlastni ze ma nedostatek. Mam drahou hlinu a zalejvam Hesi hnojivem kde je vsude pridavan Ca. Primo Calcium hnojivo tady nikde narychlo nesezenu ale maj v zahradnictvi "Calciumcarbonat pro zahradu" muzu to tam pridat? Dle popisu je to 90% calciumcarbonat 2% magnesia a nejake zeleza. a 100g toho obsahu 40g CA.
Tady mate lepsi fotky.. Jsem udelal fotakem. Jako na to ze je to prvni kytka a moje podminky neni spatna. Ale byla by skoda to ted skurvyt pri poslednich dnech. Jak dlouho asi jeste myslite? Porad se ji delaj nove male chloupky. A dnes ma presne 63 dnu od zasazeni nakliceneho seminka do hliny. Nevim zda se pocita i ty 3/4 dny kliceni ve vode a ubrousku.
Calciumcarbonat zřejmě bude Uhličitan vápenatý. S tímhle zkušenosti nemám...on to může být i deficit magnesia, tyto deficity vypadají v raným stádiu dost podobně.
Přidat ten calciumcarbonat asi můžeš ale byl bych s tím opatrný. A asi bych už rovnou šáhnul po něčem, co bude mít i magnesium, což uhličitan vápenatý asi mít nebude.
Nevím, co uvádí sedbanka, ale dle fotek bych s kosou ještě počkal. Klidně týden, dva, nevim...
Dnes mam volno tak pojedu ted do zahradnictvi. Tak doufam poradej. Maj ruzne hnojiva. A maj dle telefonu takovi pripravek s tim Uhličitan vápenatý, Magnesiem a zelezem. A koupim i PH metr tam. Problem je ze ten pripravek zveda PH tak musim opatrne a prvne PH zmeryt. Ale dle virobku obsahuje ze 100grammu granulatu 35gramu cisteho Calcia
Musel jsem to seknout uz minuly Patek.. Jel jsem pric na tejden kvuly praci.. 3-5dni by jeste ale vydrzela.
Takhle vypadalo pri sekani.. 6 velkich palyc nekolyk strednich a hodne malich.