Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ale... Dnes dorazila žárovka kterou jsem objednal z číny, dám si chvilku pauzičku a když se k tomu dokopu, tak asi udělám mikrogrow na jednu rostlinku. Jen tak zkusím Žárovka 30w. Tak se případně těšte na další seriálek Zdar všem.
žárovka je za 46Kč z Alíka. Měla by mít 30W ale to si nemyslím. Dnes jsem objednal čip 50W tak jsem zvědav jestli vůbec dorazí.
Jinak květinka se má asi celkem dobře, je jí 10 dní, PH5,7 EC 1,05 teplota 22,9, teplota roztoku 21. Je to malý systémek, tak doufám že to půjde hladce. Mám to jako koníčka v době koronavirové.
Tak dneska 16. tý den od semínka PH i EC neměnné. Nic jsem nenapsal ohledně sestavy, takže žárovka je jasná. Větráčky z pc, jen odtah a cirkulace, cerpadýlko plastové, slabé ale roztok silně koluje. Kýbl, 4 litry, hnojiva canna. pokus o scrog. snad se povede. vypadá zdravě. Zatím čau