Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nekecej bez tak si teď říkáš já mu to říkal ať dá hlinu já mu to říkal ať dá organiku já mu to říkal ze bude mít smutnice ano měl jsi pravdu ale proste kokos dojedu ! jo a řekl jsi všechny už včera jsem psal ze jen ak49 to mají a to jsi neřekl ze mám vynechat ty co to nemají
A nerikal jsem ti to snad nekolikrat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A smutnice muzes chytit do jakyho-koliv media i do RW.
Protoze furt pises z mobilu a ja to musim lustit a malokdy tomu rozumim, jen moje velka fantazie a predstavivost me vetsinou pomuze to jakz takz prelouskat.
Krome toho si me psal do pm a muzu to klidne najit ze...jen ta jedna ak49 ma deficity.
Nenapsal si to spravne .."jen ta jedna odruda ak49 maji (mn.c) deficity".
A ja si nepamatuju u kazdyho kdo jede kolik strainu a tady na tom tvym vlakne je rusno, tak nestiham ani sledovat. Rikam si pro sebe...pise jedna kytka a vidim deficity vsude tak at to proleje vsechno. Tak si nestezuj
Neboj, ono se jim nic nestane ze se dnes dobre vykoupaly.
Říkal 🤢a já říkal ze proste se nevzdam a kokos odjedu a vyzkousim...pravda je ze zezacatku to bylo jen na jedné...telefon si pise jak chce protože jsem zvykly psát a dělat u toho x jiných věci tak ze někdy si to nezkontoluji
Za tejden , kdyz to ted rozdejchaj , to uz konecne prepni i kdyz nebude zaplnenej prostor, zkratis tim pest a tim zaroven snizis riziko ze se ti neco zas uz po treti posere.
Od prvni fotky jem si myslel ze to jsou smutnice. Chce to poradne postrikat zespodu listu. Jinak by tem kytkam mozna nic nebylo. Tri postriky po sesti dnech a je klid. Jem si nepamatuju jmeno toho pripravku. Ale je taky dost mozny, ze se budou v mensi mire objevovat znovu.
Medicale, ja nechapu, ze tady pises slohy jako blazen, mimochodem na vyborny urovni, a pak nepoznas kytku kterou evidentne sajou smutnice. Radsi resite pH jak kdyby na nem vsechno viselo. Cokoliv od 6,0 po 7,0 je pohoda. Hlavne at to nejde do zasady. Ale pH v mediu a v zalivce se bude urcitym smerem hybat porad kvuli rH faktoru.
Já pravé nereagoval protože jsem té celkem nechápal...larvy smutnic se živí kořeny a ty jsou v hline proto hlistice které v hline likviduji larvy smutnic létající smutníce ničemu nevadí ty zdechnou nebo se přilepí
Jo mas recht, me to od prvni fotky pripominalo trasnenky a i ten motylek. Podivej se jestli na tech spodnich napadenych listech nejsou opravdu miniaturni cermy tecky. Musis se divat fakt uplne zblizka.
jablickar, na groweru se najde hodně lidí co mají jen kecy a nikdy nic neukázali. Na to je tady ta karma, aby jste poznali jestli má dotyčná osoba nějaké zkušenosti nebo je to tluchuba co má jen kecy které si někde přečetl na netu.
Kromě Madicala, kterému záhadou zmizela karma se tím dá docela dobře řídit. Borci co mají něco za sebou tak jsou podle toho ohodnocení v podobě karmy a je tam velké %, že ti poradí správně a samozřejmě to je i naopak.
Za chvilku ti to dravci vyčistí a budeš to mít v cajku.