Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
27 den 12/12. Dnes jsem měl trochu čas,tak jsem zvedl ofuk a vzal útokem spodky. Paličky se začínají nafukovat a obsypávat trichomy. Zalévám co 3 den litrem vody s 3ml bloom,2ml topmax,1,5ml calmax a 1ml grow.Teplota kolem 25C za světla,za tmy kolem 18C. Vlhkost 45-55%.
Vypadá to skvěle, luxusní vlákno
Nemilosrdně prostříhané, ale vypadá to dobře, držím palce a jen tak dál jinak ten 150W vero je parádní, zatím co jsem koukal tak ty kyti pod tím vypadali často skvostně. Jsem zvědav, sleduju
Konopí nekouřím pro to, abych žil.
žiju pro to, abych konopí kouřil.
Díky,je to sice poměrně odfláknuté,ale něco na hul bude.
Jinak vero jsem musel zeslabit na cca 100w,somango totiž přerostlo ostatní kytky a bylo jen 15cm od lampy a tu už bohužel nemám kam zvednout. A nemám ani čas to poohýbat,protože budu celý víkend pryč. Začínám uvažovat nad postavením většího boxu a nebo rovnou nad koupi stanu 60x60
Můžu se zeptat, ty máš na tom nějakou funkci tlumení světla? jaký adaptér tam vůbec je?... S vero nemám zkušenosti, ale kdyby to nebylo tak drahé, tak alespoň jedeno světlo od nich mám. Jinak box můžu jen doporučit...samozřejmě se dá postavit lepší, ale ta skladnost je dobrá, a má to takovou dobrou atmosféru profesionality i když jako vlastní má něco do sebe, tak i tak, za mě mammoth clasik 60x60x140 za 2200
32 den 12/12. Hezky se to paličatí,ale bojím se o výnos. Somango je totiž neskutečné koště,které drží tvar jen proto,že je omotané drátem. Jack Herer1 na tom není taky nijak zvlášť dobře,JH2 celkem ujde a jediná kytka,se kterou jsem opravdu spokojený,je Phantom OG. Nejhezčí stavba celé kytky,krásně se zarovnaly vrcholky,největší počet palic a taky nejvíc pocukrované. V boxu jsem trochu upravil zasedací pořádek a zaměnil jsem Somango s hezčím z Jacků.
Vypadá to parádně dost jsem zapřemýšlel nad tím vero29.. asi po novém roce začnu šetřit... každopádně obdivuji to, jak jsou rozvětvené, to se jen tak nevidí Jen tak dál, čekuju.
A mimochodem somango je super, nostalgie cca 4 roky zpět na tekkakci, desinfekce u prahy Východ slunce, taková zvláštní tropická chuť od té doby jsem to neměl.
Určitě ber. Frynk má hezké panely,kluci z Ledideal taky. Pak tu je samozřejmě gmaxx od alucraftu,ale ten už stojí ve 150w verzi 7000. Já mám koupené komponenty právě z Alicraftu,ale z DIY sekce(musíš si to pak jenom sàm zapojit) a za 150w verzi jsem dal jenom 4000 a mám parádní světlo ma růst i na květ.
Jinak teda doufàm,že somango bude parádní matroš,když kytka vypadá takhle ale příště už nic od czechseed bank určitě sadit nebudu.