Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teď jsem 3 dny kytky neviděl a pod ledkou to jede pěkně ale pod HPS se mi nějak rozesrali listy nevíte čim to je?? jednou týdně mají v zálivce Cal-Mag,jinak jedu PK-13-14,Terra Max a Ata XL a EC na 1,8 světlo jede na 660w a mají docela od sebe místo takže to nepřikláním k tomu že by ty listy neměly dostatek světla a shazovala je..leda že by to bylo nedokrmený ale to se mi nezdá leda zkusit zvednout EC na 2,2..
s celým tímto kolem se vezou problémy už od začátku nejdříve vychytat EC pod led když žloutly,pak zase plíseň vespod květináče u kořenů pod ledkama,pak po kontrole po upozornění od matkáře že tam měl padlí jestli nemám taky jsem zjistil ze mám jak pod HPS tak pod led,no a když už jsem se ho zbavil tak teď zase tohle to pod HPS,doufám že se to nebude řídit příslovím jak na nový rok tak po celý rok
Já bych jim zkusil více prihulit na hnojení . ...
1,8 je možná někdy ve 4 týdnů hnojení málo, když jsou kytky na svém vrcholu, i prodejci hnojiv uvádí 4-5 týden květu jako období kdy jim dávat nejvíce
Každopádně jsem a ta mi nikdy nejel, tak nvm......
Ale odpadavani listů od spodku je v půlce kvetu normální, bohužel mas kytky celkem malé, tak ti tam těch listů moc nezůstane. .....
Este je můžeš zalít více a mrknout na ec vytoku, tím zjistíš, jestli jsou nebo nejsou dohnojene. .......
Jo jo,zítra jim dám EC 2,4 asi chtějí více žrát..měl jsem i modely co sem jel ze semene a tam jak si byl na EC 2,0 tak to šlo to kopru,každá genetika snese něco jiného no..tyhle to asi nestačí 1,8..
Tak jsem tu s aktuálním fotem foceno dnes 34.den 12/12..Pod Ledkama to jede jako zběsilý na to že to má dohromady 285w příkon tak jsem spokojen až tohle kolo dojedu tak dám vedle do stanu místo 600w HPS taky led ale 420w..jelikož mě ty ledky mile překvapily do kosy je ještě 29 dní a už teď vypadají parádně a teď foto pod led