Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Asi by bylo dobry to fotit s nejakym meritkem.. o tom zkreslovani uz bylo receno dost a naprosto s tim souhlasim..
Jinak good job!
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Asi sem slepý ,že sem to tu nenašel ,ale připadá mi zvláštní řešit velikost palic a nezeptat se co je to za strain.
Mohl bys napsat co to je za klony.
Díky
Zdravím,
ačkoliv mě to mrzí, rozhodl jsem se ukončit tohle vlákno a nadále nepřispívat.
Důvod?
Absolutně nesouhlasím s řešením údajného „flejmu“.
Mějte se.
já sem taky zvědavý na smoke report a závěr.. máš to hustý a že tě to tu banda vyhecovala až k takovému sporu svědčí jen o tom že komunita žije a řeší.. kdyby jsme to neřešili nedloubali a nebádali .. na nic nepříjdem.. vem to pozitivně.. grow dokonči.. taky sem se tu málem rozbrrečel když mi kluci napsali že jsem si za 8500 koupil světla na diskotéku a ne na pěstovaní a ted z něho dělám před-pěstírnu
mě se to líbí i přes to všechno co se tady stalo !
fandím tomu dokončí svuj thread budeš za většího pána ... než když to ted vzdáš
Mike.....tvoje rozhodnuti chapu,lidi jako jsi ty mi prijde posledni dobou pribyva a radsi na to kaslou,nez aby dokazovali nekomu neco,co nemaji zapotrebi......
Tak at ti to krasne bobtna dal a at se ti dari a aspon 200-250 at tam je ;-) :-)
Zdravím,
trošku jsem vychladl a rozhodl jsem se, že vlákno dokončím.
Na listech na zadních kytkách jsem objevil nějaký mini broučky, teď už to řešit nebudu.
Kytky jsem pořádně propláchl sprchou a teď už jsou 4. den na vodě.
49. den 12/12 foto dnes ráno
btw: zdejší experti ti budou neustále cpát co je a neni možný a že když jim to nejde, tak to nemůže fungovat.. Takže hlavně klid a pokračuj v dobrý práci