Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Není zač, kdyžtak na PM koukám častěji než na topici.
No, chvostok není známkou čistého prostředí ač si to hodně lidí myslí. Je to hmyz, který si většinou přítáhhneš z venku. Neměli by (!nemám ozkoušené!) ničit úrodu ani nijak znevýhodňovat rostliny, živý se odumřelinami, takže teoreticky by kytkám neměli být škodlivý.
Každopádně jak ti tady radí borci ať tam naliješ nějakou sračku co je zničí, tak je pošli s úsměvěm do zadku. Nic ve zlým borci. Ale má chvilku do sklizně cca 14-20 dní, a to už tam nic takovýho nelej, nemusíš to taky z toho dostat ven, a může to být BIO jak chce. Furt je to sračka co do plic nepatří
nic tam nelij,to je jasny,ja to s nima jedu kazde kolo a jeste se kytkam nikdy nic nestalo,urcite jejich preziti zavisi na vlhkosti substratu ci vode v podmiskach......
Pokud dobře čtu,tak nikdo nenapsal ,že tam máš lít nějaké sračky.
Spachal napsal,že to můžou být třasněnky a doporučil tu nejlepší variantu proti nim a to je 100% BIO,protože jsou to predátoři kteří se živý sviluškama a třasněnkama.Tudiž žádné pesticidy ani chemikálie.
To že se spachal spletl,je zase druhá věc.Taky bych to podle té fotky nepoznal ,proto jsem raději držel hubu.
Každopádně chtěl spachal pomoc a pokud by to byly třasněnky,tak doporučil nejlepší věc.
Třeba si o zabijácích něco přečíst než napsat ,že to je sračka do plic.
Sám jsem je používal na svilušky a musím říct,že je to to nejlepší co pro kytky existuje.
Nebudu k tomu, vzhledem k prubehu diskuze, uz vice reagovat. Osobne si stale myslim, ze to jsou trasnenky, ale muj box to neni, takze dale nekomentuji.
Trasnenky znam, tohle jsou 'ty moje' pred par lety (vlevo), chvostoskoky jsem nikdy neresil. Zmenil jsem celkove pristup, takze skudce uz resit nemusim.
Nehci se vam nikak misit do diskuze ,ale neziji trasnenky na listech a na rostline a chvostoskok v pude ?
Dle meho je to na 80% chvostoskok, ale hadat se nechci , osobne bych tam nelil zadny veci a zbytecne nepreleval.