Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
GT 205 mám doma, a super. Neměl jsem teda v setu hadičku na okysličení do čerpadla, ale v akvaristických potřebách jsem za to dal asi 20,- takže pohoda.
Za mě teda super, namočil jsem to do lázně na 12 hodin a PH to hezky drží... Nevím jestli je to extra rozdíl od rockwool kostek, ale doporučit to můžu Není stím problém
Zdar, no roztok se lip hlida od 50 litru nahoru, pac kdyz ti zacnou ty kytky chlemtat tak z 20 litru ti bude slouzit k uprave tak 15 , pak uz chrci cerpadlo a pokud si vezmou trochu vic vody tak muzes mit ze dne na den ec klidne prez3 a ph hooodne nizko , zalezi na hnojkach. Ale pokud vse vali jak ma ,tak chlemtaji oboji a nic nelita, za me ti doporucim mensi koncentraci hnojiv . takze udekas roztok , nalejes to plny treba ec 1.4 . az neco slupnou ,budes merit ec a klidne muzes dolit jen vodu pokud stoupne ec. Pokud chcou jen vodu a mene hnojek, muzes delat premety a proste si to nevezmou. Takze kejes porad jen vodu a hlidas si ph. Jednou za tyden jim vycerpac co se da , napustis novej roztok a jedes.
Takze pokud ti pri 1.4 ec budou zrat a bude se snizovat ec a kytky nebudou zloutnout, docerpej jim znova roztok at mas v kalfasu 1.4. Pojud bude ec stoupat dolivej vodu.
To je takova mala rada do startu , pak muzes zkouset hledat kolik zivin je vyvazenych pro kytku a to jim muzes lit.
Ps. Taky chci prejit k canna aqua.
pak už chrci cerpadlo .. ? jak to mám chápat ? uvidím v obchodě.. možná vezmu i ten větší ještě se rozhodnu na místě do stanu vlezou oba .. ale ten větší tam bude fakt jen tak tak .. ale zas když už tak už pořádně ne ?
No malo vody , kdybys mel nejaky vetsi kytky, tak si tech 10 -15 litru za den vezmou a jak ti tam zbyde tech 5 tak jedou na suchu. To nevycerpas do sucha prave. Tak budes muset dolivat kazdej den. Jestli mas box 120x120cm kup si gn100. Ma to 120x106cm. Presne do stanu 120x120 .
Chtel bych se zeptat kolik se vejde maximalne do NFT Gro tank GT 205 kyticek?
Docela me to zaujalo svou jednoduchosti a temi vysledky, chtel bych to zkusit skloubit s tim mym testem s urinou.
Otazka je ale jesli by se urina nekazila moc rychle pokud bych tam pridal vzduchovaci kaminky navic.
Tady o tom neco pisi ze by to mozne snad i bylo ale ta moje nedostatecna anglictina.
Medi , tohle bych jel na 6 kytek asi . Ale jde jich ram narvat i treba 12 . Zalezi jak to chces pestovat. Pokud vetsi kytky, tak klidne jen 4 s tim ze to zabere plochu tak 80x80cm.
Parve ze v nft se proplachuje dost brutalne dobre. Dolejes vodu , kytky si seberou zbytek zivin z vody ,ja to vetsinou delam ze predposledni tyden jim deju jen vodu , mam ec treba 1.2 , to vychlemtaji, zas doleju vodu ec 0.8 a posledni tyden uz sou jen na vode a maji spotrebivany ziviny ze systemu. Nic tam necistis ,jed menis a dolivas vodu.
Bitir, už jsem odjel pár kol v NFT, ale měl jsem vanu co jsem vytáhl, třikrát v průběhu kola a vyčistil od bordelu. Proplachoval jsem celý systém upravenou vodou asi 15 min a pak jsem vždy vylil tu vodu do hajzlu. Za 45 min po třetím pruplachu, jsem ještě naměřil EC 0,8. U toho systému nemůžeš vyčistit vanu od bordelu. Nebo to jde? Myslím tím v průběhu pěstu.
Ja tam teda nic necistim ,pac tam nic nemam , max trochu soli na dne . Ja po tretim pruplachu mam ec taky kolem 0.4 az 0.8 ,podle toho jaky sem mel ec.
Tak to necham a az to kytka sezere a dopustim vodu ,tak ke tam zase mensi ec. Vana se co ja vim v nft behem pestu nijak necisti , jen treba nechas dojet roztok, nalejes 20 litru vody ,tu vycerpas a nalejes novej roztok s ec treba 1.8 a az pustis obeh ,mas ec treba 1.6 pac se to hned nasakne do rw kostek a txtilky.
Jen přizvednu vršek, otočim čerpadlo a přes hadičku to navedu do kyble... Za 10 min tam už máš minimum, tak podepřu celou vanu aby vše steklo k čerpadlu a je to... Zbyde tam pár kapek, pak tam naleji destilju, hadřikem tam vše smiju a zase vyčerpam čerpadylkem.... Pak už jen naliju roztok, necham ťreba 0.5 litru jeste natect do kyble aby v čerpadlu nezustala destilka a hotovo... Za 15 min to je ok
Bitir-Diky za vycerpavajici odpoved a jeste mam posledni otazku.
Kdyz jsou v tomhle NFT jen ty RW kostky (a ne kvetinace) a kytky vyrostou treba 40-50 cm vysoko tak drzi dobre v te RW kostce?
Nedokazu si to predstavit,neni to nachylne k vypadnuti a nestabilite kytky vseobecne?
Fikusi- si me uz do NFT naockoval pred 6 mesici a od te doby me hydro lezi v hlave a ted docela aktualne kdyz uz vim cim budu v hydru hnojit. :-)
Jeste jednou diky moc kluci!
Ták dámy a pánove... Máme to Doma.. GRO TANK 424 45 Litrů
hnojiva nakonec Od Advanced Nutrients.. ( Porada s Pánem v Growshopu ) nejlepší .( canna nebyla skladem ani na objednávku ) bohužel tak aspon zkusím ěnco nové EC metr nemám prej až v sobotu .. takže první dotaz.. vydří mi pár dní řezy jen na vodě bez jídla ?
Skoda , mas byt vice trpelivejsi :-)
Byl jsem zvedav na ty Canna Aqua. Nenechal bych si poradit od nekoho z Growshopu, radeji bych poslechl zdejsi borce .
Mno vzhledem k tomu že pán v growshopu je známý a doma to má taky tak mu celkem věřím navíc je znalý a nebojí se mluvit ... takže na něj dám.. doufám že mi to tady někdo pochválí to hnojivo snad to není uplně marný