Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarvym, mame tu 38 den,,raste to pomalicky ale su zdrave ,,,ohybanim som ich sformoval pekne do roviny ale este ich necham nech este podrastu trochu lebo to raste fakt pomaly ,,kazda ma po 6 vrcholcekov v rovine
Zdravím tě, budeš si muset zvyknout, taky mi pod muj příspěvěk skoro nikdo nic nepíše. Letos jedu poprvé 200W cfl ve skříni ale mám pouze 4 rodtliny, jakou máš v boxu teplotu/vlhkost? Držím ti palce a stále sleduju! Kdy hodláš přepnout na květ?
Zdravym ta youngsoban no ja mam len 3 rastliny jedna mi uhynula na zaciatku ,,,je tam od 27C do 25C podla pocasia niekedy aj 30C,,vlhkost neviem ale mam tam nadobu s vodou a kazdy den ju doplnam aby tam bola stale vlhkost ...a co sa tyka prepnutia necham to este asi tydzen dost som to ohybal aby spodne stonky dohnali vyrchne a bolo to pekne v jednejk rovine a pod tou CFL to neraste moc do vysky tak ich este necham nech sa trosku povytiahnu vrcholceky ...
Tak včera som prepol 12/12 dnes je prvý deň kvetu.. Zajtra pridám Plagron Bloom.. Mimochodom doteraz som vôbec nehnojil keďže hlina bola predhnojena na 6 tyzdnov Neskôr pridám fotky cca tak o tyzden