Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no konecne jsi to napsal, co ti rikam od zacatku - pouziva se to kvuli tomu ze to je jednoduche,lacine ale pali se nejaka elektrika navic (ne zas o tolik). zase to ma lepsi rozlozeni svetla (ovsem 600w s pojezdem by to taky dala si myslim)
precti si to po nem znova... pomer vykon/cena/efektivita byl ten HLAVNI duvod proc do toho sel
Navic vetsina tech "blurple" panelu je nevalny kvality, s nesmyslnym marketingem kterej slibuje zazraky. Ty co za neco stoji sou zase nesmyslne drahy a to malo co mozna sou schopny usetrit proti bilejm stejne zaplatis v jejich porizovaci cene (mozna i vic). A proto sou bily oblibeny, proto se to pouzivaj.
btw. sorry wonis za to "zasrany" vlakno
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
heled jeste ted koukam ty poustis do led co ma nominal 1A (a nějaký drobný mA) jenom 500 a 700mA?
crazyben:
asi to tak bude, cela tahle diskuze mi trosku nadhodila temu stavbu panelu... a kdyz jsem uz premyslel, nasel stare tabulky kdyz jsem stavel prvni panel - tyhle COB led preci jen vyuziti budou mit! pouziju je misto modre a normalni cervene, pote jen doplnim spektrum jak potrebuju jednotlivyma barvama. stejne ale jeste pockam, porad je to drahe