Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to srooga
je videt ze sis dal hodne zalezet uz jen na vzhledu ty flasticky ja delal neco podobnyho ale to ovoce sem tam nemel jen nebyl fotak na dokumentaci a chut anramna a ucinek taky pristi rok kazdopadne znovu a vetsi mnozstvi ja ted mel 3/4litru a dali sme to den pred silvestrem na takovy akcicce a parada ja to mel 4mesice nalozeny a krome hula sem tam nahazel jeste par hubicek takze to bylo velimi zajimavy jak pises do deseti minut . tva fotodokumentce je fakt paradni a taky k tobe leti k+ je to mprecizni pracicka a jde videt ze vis co mas stou nasi milovanou delat
Nazdar groveri, varenichtivi mlsouni a podobna haveti!
Dlouho jsem se tady neukazal, za coz se nesmirne stydim a honem to musim napravit nejakym receptem, kterej uz pekne dlouhou dobu hreju v sufleti.
Jedna se o jablecny kolac, ktery jsem si jednou jenom tak na chut uklohnil a je to fakt narez, protoze me dostal pekne do sracek (jak chutove, tak i rausove).
Predem bych chtel upozornit, ze tohle neni zadny navod, kterak pozit konopne latky, ale navod na uvareni vyborneho kolace, aby lina obec hulicska zbytecne kourem nekrnela
No a za druhe, nejakej copyleft, recept jsem zcoroval z obalu skorice jedne nejmenovane firmy (vzdycky dostanu na neco chut, tak varim podle takovejchhle navodu no a obcas tam pridam nejakej bucek a kdyz to stoji za to, tak se samozrejme podelim ;-) ) a trochu jsem jej upravil
Toz dosti kecu a jedem ;-)
-"Zdar! Nemas neco na prda?"
-"Ne, ale az budes mit, taxe stav!"
-----------------------------------------------------------
Rostlinny tuk jsem rozpustil a trochu v nem povaril par hrsti nadrceneho konopi i se seminky a vsim moznym :-).
Pak jsem to soupl do mixeru a par minut poradne drazdil...
Vznikla smes byla nalita do mouky s par spetkami pecivoveho prasku ve vandliku a mixer vyplachnut asi pul hrnkem tepleho mleka; jeste jsem tam soupl vajicko a opet mixoval spolu s cukrem a spetkou soli.
Kdyz bylo vsechno v mise, tak jsem popadl varecku a nejakou chvilku to vsechno kvedlal, dokud z toho nebylo "vlacne hladke testo" ;-)
-"Zdar! Nemas neco na prda?"
-"Ne, ale az budes mit, taxe stav!"
-----------------------------------------------------------
Z vandliku upatlana smes prisla do plechu, kterej jsem ovsem nevytiral, takze jsem se bal, aby se to neprilepilo, ale neprilepilo. Cely jsem to pokladl platky jablek a nasekanyma orechama, ktery jsem si nachystal, zatimco jsem drazdil smesi s ganjou v mixeru.
-"Zdar! Nemas neco na prda?"
-"Ne, ale az budes mit, taxe stav!"
-----------------------------------------------------------
Troubu jsem nazhavil asi na 200 stupnu C, soupl tam plech a pekl - podle navodu pri 170, dokud to nezezlatovelo, coz ale neslo skrz ty jabka poznat, tak jsem kazdou chvilu - kdyz to uz zaclo silene vonet testo opichaval spejli a zkousel, jestli se to nelepi.
Az kdyz se to nelepilo, tak jsem to vytahl, posypal cukrem, kvalitne to okolo poslintal a tesil se, az to vychladne :-)
-"Zdar! Nemas neco na prda?"
-"Ne, ale az budes mit, taxe stav!"
-----------------------------------------------------------
Po vychladnuti jsem samozrejme zakrojil a okusil a...........ooo, boze, dobrota!
Jeste bych se chtel s vami podelit o jeden humorny pribeh, ktery vznikl diky tomuto kolaci:
Ukrojil jsem si kousek, snedl jej a pak ufikl jeste 4 dalsi kousky, ktere jsem chtel dat babce a dedkovi. Nechal jsem jim je na talirku v kuchyni, ale asi tak za pul hodky jsem dva pro jistotu oddelal no a za dalsi pul hodky jsem se tam jakz-takz malem doplazil a oddelal ten zbytek ;-) . Slapalo to jenom pul hodky, ale intenzivne, pro dokrmeni mi stacilo jenom si kousnout :-p . No a pak jsem zjistil, ze mi mezitim nekdo uloupil kus kolace. Kdyz jsem pak o par hodin pozdej uslysel, jak babka nadava dedkovi, ze je jako kreten (sedl na babetu a vyrazil do pryc a byl pryc velmi dlouho ;-) ), tak mi bylo jasny, kdo byl tim zlodejem :-)
Doufam, ze jsem vas neunudil babko-dedkovskym vypravenim a ze si tuto dobrutku zkusite taky uklohnit. Preju hodne zdaru a dobrou chut!
-"Zdar! Nemas neco na prda?"
-"Ne, ale az budes mit, taxe stav!"
-----------------------------------------------------------
2Srooga: vypadá to moooc pěkně.
hned jag sklidim tag se do toho pustim a potom budu sedat na verandě pokuřovat travičku a popíjet konopnej likér
dík za typ(K+)
Heya Growers !
Po delší odmlce, kterou vyplňovalo skoro půlroční řešení osobních pičáren se opět hlásim s dalším receptíkem!
Tentokrát si upečeme MARIHUANOVÝ ZÁVIN
Seznam ingrediencí a surovin:
• balení listového těsta
• 1/4 másla
• nějký listy (v mém případě dvě plný hrstě čerstvého lupení)
• dvě vejce
• palice česneku
• špenát
• kousek NIVy
• veliká cibule
• mlíko
• koření (chili, pepř, podravka...cokoli vám šmakuje)
Postup:
1 • klasika - listy důkladně propaříme a zbavím hnusu
2 • vyžímeme
3 • pokrájíme
4 • smícháme se čtvrtkou másla a hřejeme (doba je na vás )
5 • zatim než se THC trochu rozhecuje, připravíme ostatní suroviny
6 • cibulku osmahnem na másle s česnekem a přidáme Ganju
7 • důkladně promícháme
8 • přidáme špenát, koření a můžem zbytek česneku (tepelnou úpravou ztácí na výraznosti)
9 • iba vajca
10 • pepek námořník by se utlouk
11 • připravíme plech, těsto a nivu
12 • těsto podmoučíme a válíme a válíme..to nám jde, ne?
13 • napatláme zelenej HAMAS a postrouháme nivou
14 • zamotáme, jako brko
15 • pečeme na 200°C asi 45 minut (chce to kontrolovat)
16 • GUT APETIT!
Poznámka: při tomhle množství listí stačil jeden kousek na velice SLUŠNEJ! výsmah !
Ty recepty vypají opravdu zajímavě, rozhodně některý z nich (ne-li všechny v brzké době odskouším.
Ještě k tomu likéru, také jistou obdobu už několik let dělám, ale matroš ve vodě nepřevařuji (nepřipadá mi, že by to mělo nějakou odpornou chuť a nejen mně, ale 100 lidí sto chutí) a do macerátu přidávám ještě další bylinky jako mátu, mateřídoušku atd. a po procesu louhování (asi 4-6 měsíců) a zcezení výsledného produktu přidávám do extraktu ještě med na přislazení a nechám to ještě tak půl roku zrát a usazovat kaly. Potom to ještě jednou stáhnu bez usazenin na dně, výsledný likér má takovou čirou zlatavou barvu asi jako napoleon a dost specifickou příjemnou chuť a aroma.
Mno všichni kdo to zkoušeli (kámoši, rodinka) si to velmi pochvalovali.
Na tomto poli se dá dost experimentovat a vytvářet různorodé příchutě a koncentráty.
Hele kuchtíku ,jak přepouštíš to máslo aby jsi se zbavil soli a vody v tom másle a jak zpařuješ tu gandžu,tak to jde udělat na ráz,kdy do velkýho hrnce dáš máslo+trávu+ hodně vody..to vyvaříš dle chuti třeba několik hodin..není s tím takové sraní jako to dělat jednotlivejch krocích...
samozřejmě potom se zbavíš trávy (kapánek rozvařené) a necháš to vystydnout kdy nahoře vznikne ta divná máselná hmota.