Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Recepty v obrazech :)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
jumpp
Stálý Člen

Karma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% Pěstitelská

Registrován: Feb 2002
Příspěvků: 531  

Příspěvek č. 81

to srooga
je videt ze sis dal hodne zalezet uz jen na vzhledu ty flasticky ja delal neco podobnyho ale to ovoce sem tam nemel jen nebyl fotak na dokumentaci a chut anramna a ucinek taky pristi rok kazdopadne znovu a vetsi mnozstvi ja ted mel 3/4litru a dali sme to den pred silvestrem na takovy akcicce a parada ja to mel 4mesice nalozeny a krome hula sem tam nahazel jeste par hubicek takze to bylo velimi zajimavy jak pises do deseti minut . tva fotodokumentce je fakt paradni a taky k tobe leti k+ je to mprecizni pracicka a jde videt ze vis co mas stou nasi milovanou delat

"i pad na hubu je pohyb dopredu"

Old Post 07-01-2004 v 16:59 PM
jumpp je offline   Profil uživatele jumpp   Find more posts by jumpp   Foto galerie člena jumpp   Click here to Send jumpp a Private Message   Add jumpp to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
carlos*spc
Nový Člen

Karma uživatele carlos*spc - 0% Pěstitelská

Registrován: Nov 2003
Příspěvků: 17  

Příspěvek č. 82

tak toto musi byt cisty halucinogen.apropo tie sisky by som nevyhodil,urcite budu pekne horiet

who is the real terorist?

Old Post 22-01-2004 v 18:43 PM
carlos*spc je offline   Profil uživatele carlos*spc   Find more posts by carlos*spc   Foto galerie člena carlos*spc   Click here to Send carlos*spc a Private Message   Add carlos*spc to your buddy list     Navštiv homepage uživatele carlos*spc! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BaBiBo
Stálý Člen

Karma uživatele BaBiBo - 45% PěstitelskáKarma uživatele BaBiBo - 45% Pěstitelská

Registrován: Mar 2003
Příspěvků: 108 

Recepty v obrazech: Jablecny kolac :-P Příspěvek č. 83

Nazdar groveri, varenichtivi mlsouni a podobna haveti!
Dlouho jsem se tady neukazal, za coz se nesmirne stydim a honem to musim napravit nejakym receptem, kterej uz pekne dlouhou dobu hreju v sufleti.
Jedna se o jablecny kolac, ktery jsem si jednou jenom tak na chut uklohnil a je to fakt narez, protoze me dostal pekne do sracek (jak chutove, tak i rausove).

Predem bych chtel upozornit, ze tohle neni zadny navod, kterak pozit konopne latky, ale navod na uvareni vyborneho kolace, aby lina obec hulicska zbytecne kourem nekrnela
No a za druhe, nejakej copyleft, recept jsem zcoroval z obalu skorice jedne nejmenovane firmy (vzdycky dostanu na neco chut, tak varim podle takovejchhle navodu no a obcas tam pridam nejakej bucek a kdyz to stoji za to, tak se samozrejme podelim ;-) ) a trochu jsem jej upravil

Toz dosti kecu a jedem ;-)

-"Zdar! Nemas neco na prda?"
-"Ne, ale az budes mit, taxe stav!"
-----------------------------------------------------------

Old Post 26-01-2004 v 18:25 PM
BaBiBo je offline   Profil uživatele BaBiBo   Find more posts by BaBiBo   Foto galerie člena BaBiBo   Click here to Send BaBiBo a Private Message   Add BaBiBo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BaBiBo
Stálý Člen

Karma uživatele BaBiBo - 45% PěstitelskáKarma uživatele BaBiBo - 45% Pěstitelská

Registrován: Mar 2003
Příspěvků: 108 

Příspěvek č. 84

Potreby:


  • prasek do peciva
  • tak 4 jablicka
  • 150g cukru
  • 200g polohrube mouky
  • 150g rostlinneho tuku
  • 1 vejce
  • mleko
  • sul
  • skorice
  • cukr na pocukrovani
  • a samozrejme GANJA :-D

-"Zdar! Nemas neco na prda?"
-"Ne, ale az budes mit, taxe stav!"
-----------------------------------------------------------

Old Post 26-01-2004 v 18:27 PM
BaBiBo je offline   Profil uživatele BaBiBo   Find more posts by BaBiBo   Foto galerie člena BaBiBo   Click here to Send BaBiBo a Private Message   Add BaBiBo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BaBiBo
Stálý Člen

Karma uživatele BaBiBo - 45% PěstitelskáKarma uživatele BaBiBo - 45% Pěstitelská

Registrován: Mar 2003
Příspěvků: 108 

Příspěvek č. 85




Rostlinny tuk jsem rozpustil a trochu v nem povaril par hrsti nadrceneho konopi i se seminky a vsim moznym :-).
Pak jsem to soupl do mixeru a par minut poradne drazdil...
Vznikla smes byla nalita do mouky s par spetkami pecivoveho prasku ve vandliku a mixer vyplachnut asi pul hrnkem tepleho mleka; jeste jsem tam soupl vajicko a opet mixoval spolu s cukrem a spetkou soli.
Kdyz bylo vsechno v mise, tak jsem popadl varecku a nejakou chvilku to vsechno kvedlal, dokud z toho nebylo "vlacne hladke testo" ;-)

-"Zdar! Nemas neco na prda?"
-"Ne, ale az budes mit, taxe stav!"
-----------------------------------------------------------

Old Post 26-01-2004 v 18:28 PM
BaBiBo je offline   Profil uživatele BaBiBo   Find more posts by BaBiBo   Foto galerie člena BaBiBo   Click here to Send BaBiBo a Private Message   Add BaBiBo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BaBiBo
Stálý Člen

Karma uživatele BaBiBo - 45% PěstitelskáKarma uživatele BaBiBo - 45% Pěstitelská

Registrován: Mar 2003
Příspěvků: 108 

Příspěvek č. 86




Z vandliku upatlana smes prisla do plechu, kterej jsem ovsem nevytiral, takze jsem se bal, aby se to neprilepilo, ale neprilepilo. Cely jsem to pokladl platky jablek a nasekanyma orechama, ktery jsem si nachystal, zatimco jsem drazdil smesi s ganjou v mixeru.

-"Zdar! Nemas neco na prda?"
-"Ne, ale az budes mit, taxe stav!"
-----------------------------------------------------------

Old Post 26-01-2004 v 18:41 PM
BaBiBo je offline   Profil uživatele BaBiBo   Find more posts by BaBiBo   Foto galerie člena BaBiBo   Click here to Send BaBiBo a Private Message   Add BaBiBo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BaBiBo
Stálý Člen

Karma uživatele BaBiBo - 45% PěstitelskáKarma uživatele BaBiBo - 45% Pěstitelská

Registrován: Mar 2003
Příspěvků: 108 

Příspěvek č. 87


Troubu jsem nazhavil asi na 200 stupnu C, soupl tam plech a pekl - podle navodu pri 170, dokud to nezezlatovelo, coz ale neslo skrz ty jabka poznat, tak jsem kazdou chvilu - kdyz to uz zaclo silene vonet testo opichaval spejli a zkousel, jestli se to nelepi.
Az kdyz se to nelepilo, tak jsem to vytahl, posypal cukrem, kvalitne to okolo poslintal a tesil se, az to vychladne :-)

-"Zdar! Nemas neco na prda?"
-"Ne, ale az budes mit, taxe stav!"
-----------------------------------------------------------

Old Post 26-01-2004 v 18:48 PM
BaBiBo je offline   Profil uživatele BaBiBo   Find more posts by BaBiBo   Foto galerie člena BaBiBo   Click here to Send BaBiBo a Private Message   Add BaBiBo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BaBiBo
Stálý Člen

Karma uživatele BaBiBo - 45% PěstitelskáKarma uživatele BaBiBo - 45% Pěstitelská

Registrován: Mar 2003
Příspěvků: 108 

Příspěvek č. 88


Po vychladnuti jsem samozrejme zakrojil a okusil a...........ooo, boze, dobrota!

Jeste bych se chtel s vami podelit o jeden humorny pribeh, ktery vznikl diky tomuto kolaci:
Ukrojil jsem si kousek, snedl jej a pak ufikl jeste 4 dalsi kousky, ktere jsem chtel dat babce a dedkovi. Nechal jsem jim je na talirku v kuchyni, ale asi tak za pul hodky jsem dva pro jistotu oddelal no a za dalsi pul hodky jsem se tam jakz-takz malem doplazil a oddelal ten zbytek ;-) . Slapalo to jenom pul hodky, ale intenzivne, pro dokrmeni mi stacilo jenom si kousnout :-p . No a pak jsem zjistil, ze mi mezitim nekdo uloupil kus kolace. Kdyz jsem pak o par hodin pozdej uslysel, jak babka nadava dedkovi, ze je jako kreten (sedl na babetu a vyrazil do pryc a byl pryc velmi dlouho ;-) ), tak mi bylo jasny, kdo byl tim zlodejem :-)

Doufam, ze jsem vas neunudil babko-dedkovskym vypravenim a ze si tuto dobrutku zkusite taky uklohnit. Preju hodne zdaru a dobrou chut!

-"Zdar! Nemas neco na prda?"
-"Ne, ale az budes mit, taxe stav!"
-----------------------------------------------------------

Old Post 26-01-2004 v 18:52 PM
BaBiBo je offline   Profil uživatele BaBiBo   Find more posts by BaBiBo   Foto galerie člena BaBiBo   Click here to Send BaBiBo a Private Message   Add BaBiBo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robos
Sherlock

Karma uživatele robos - 47% PěstitelskáKarma uživatele robos - 47% Pěstitelská

Registrován: Jun 2003
Příspěvků: 569  

Příspěvek č. 89

no dojedol som tvarohovy kolac, ale ten tvoj by som radsejK plus

mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...

Old Post 26-01-2004 v 19:39 PM
robos je offline   Profil uživatele robos   Find more posts by robos   Foto galerie člena robos   Click here to Send robos a Private Message   Add robos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BaBiBo
Stálý Člen

Karma uživatele BaBiBo - 45% PěstitelskáKarma uživatele BaBiBo - 45% Pěstitelská

Registrován: Mar 2003
Příspěvků: 108 

Příspěvek č. 90

Davkovani podle toho, jakou ma kdo chut a na kolik se cejti. Ja tam dal tak 2 hrsti se vsim vsudy... ;-)

-"Zdar! Nemas neco na prda?"
-"Ne, ale az budes mit, taxe stav!"
-----------------------------------------------------------

Old Post 27-01-2004 v 11:13 AM
BaBiBo je offline   Profil uživatele BaBiBo   Find more posts by BaBiBo   Foto galerie člena BaBiBo   Click here to Send BaBiBo a Private Message   Add BaBiBo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shadoow
Stínomyl obecný

Karma uživatele Shadoow - 25% PěstitelskáKarma uživatele Shadoow - 25% Pěstitelská

Registrován: Jan 2004
Příspěvků: 269  

Příspěvek č. 91

2Srooga: vypadá to moooc pěkně.
hned jag sklidim tag se do toho pustim a potom budu sedat na verandě pokuřovat travičku a popíjet konopnej likér
dík za typ(K+)

Fuck off disko!!! FREE tekkno!!!

Old Post 21-03-2004 v 08:58 AM
Shadoow je offline   Profil uživatele Shadoow   Find more posts by Shadoow   Foto galerie člena Shadoow   Click here to Send Shadoow a Private Message   Add Shadoow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Srooga
Grower Kuchtík

Karma uživatele Srooga - 76% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 394  

Chemie MARIHUANOVÝ ZÁVIN :) Příspěvek č. 92











Heya Growers !
Po delší odmlce, kterou vyplňovalo skoro půlroční řešení osobních pičáren se opět hlásim s dalším receptíkem!
Tentokrát si upečeme MARIHUANOVÝ ZÁVIN

Seznam ingrediencí a surovin:

• balení listového těsta
• 1/4 másla
• nějký listy (v mém případě dvě plný hrstě čerstvého lupení)
• dvě vejce
• palice česneku
• špenát
• kousek NIVy
• veliká cibule
• mlíko
• koření (chili, pepř, podravka...cokoli vám šmakuje)

Postup:

1 • klasika - listy důkladně propaříme a zbavím hnusu
2 • vyžímeme
3 • pokrájíme
4 • smícháme se čtvrtkou másla a hřejeme (doba je na vás )
5 • zatim než se THC trochu rozhecuje, připravíme ostatní suroviny
6 • cibulku osmahnem na másle s česnekem a přidáme Ganju

Nechte si 3 stroužky česneku...

Srga!

Old Post 19-08-2004 v 06:04 AM
Srooga je offline   Profil uživatele Srooga   Find more posts by Srooga   Foto galerie člena Srooga   Click here to Send Srooga a Private Message   Add Srooga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Srooga
Grower Kuchtík

Karma uživatele Srooga - 76% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 394  

Chemie ...pokračování :) Příspěvek č. 93








7 • důkladně promícháme
8 • přidáme špenát, koření a můžem zbytek česneku (tepelnou úpravou ztácí na výraznosti)
9 • iba vajca
10 • pepek námořník by se utlouk
11 • připravíme plech, těsto a nivu
12 • těsto podmoučíme a válíme a válíme..to nám jde, ne?
13 • napatláme zelenej HAMAS a postrouháme nivou
14 • zamotáme, jako brko
15 • pečeme na 200°C asi 45 minut (chce to kontrolovat)
16 • GUT APETIT!

Poznámka: při tomhle množství listí stačil jeden kousek na velice SLUŠNEJ! výsmah !

Srga!

Old Post 19-08-2004 v 06:10 AM
Srooga je offline   Profil uživatele Srooga   Find more posts by Srooga   Foto galerie člena Srooga   Click here to Send Srooga a Private Message   Add Srooga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fernetman
Stálý Člen

Karma uživatele fernetman - 62% Pěstitelská

Registrován: Aug 2003
Příspěvků: 150  

Příspěvek č. 94

Tak tohle je tada kruty ............... konci zavin s jabkama, ted prave byla nastolena era zavinu s ganjou .................

..:: Neuč se, život tě naučí ::..

Old Post 19-08-2004 v 10:05 AM
fernetman je offline   Profil uživatele fernetman   Find more posts by fernetman   Foto galerie člena fernetman   Click here to Send fernetman a Private Message   Add fernetman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bonsai
Stálý Člen

Karma uživatele Bonsai - 93% PěstitelskáKarma uživatele Bonsai - 93% PěstitelskáKarma uživatele Bonsai - 93% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 73  

Příspěvek č. 95

Ty recepty vypají opravdu zajímavě, rozhodně některý z nich (ne-li všechny v brzké době odskouším.

Ještě k tomu likéru, také jistou obdobu už několik let dělám, ale matroš ve vodě nepřevařuji (nepřipadá mi, že by to mělo nějakou odpornou chuť a nejen mně, ale 100 lidí sto chutí) a do macerátu přidávám ještě další bylinky jako mátu, mateřídoušku atd. a po procesu louhování (asi 4-6 měsíců) a zcezení výsledného produktu přidávám do extraktu ještě med na přislazení a nechám to ještě tak půl roku zrát a usazovat kaly. Potom to ještě jednou stáhnu bez usazenin na dně, výsledný likér má takovou čirou zlatavou barvu asi jako napoleon a dost specifickou příjemnou chuť a aroma.
Mno všichni kdo to zkoušeli (kámoši, rodinka) si to velmi pochvalovali.
Na tomto poli se dá dost experimentovat a vytvářet různorodé příchutě a koncentráty.

Každopádně k+ pro zakladatele threadu.

Old Post 07-09-2004 v 15:29 PM
Bonsai je offline   Profil uživatele Bonsai   Find more posts by Bonsai   Foto galerie člena Bonsai   Click here to Send Bonsai a Private Message   Add Bonsai to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
timothy
Stálý Člen

Karma uživatele timothy - 40% Pěstitelská

Registrován: Dec 2001
Příspěvků: 57 

troška zlepšení Příspěvek č. 96

Hele kuchtíku ,jak přepouštíš to máslo aby jsi se zbavil soli a vody v tom másle a jak zpařuješ tu gandžu,tak to jde udělat na ráz,kdy do velkýho hrnce dáš máslo+trávu+ hodně vody..to vyvaříš dle chuti třeba několik hodin..není s tím takové sraní jako to dělat jednotlivejch krocích...
samozřejmě potom se zbavíš trávy (kapánek rozvařené) a necháš to vystydnout kdy nahoře vznikne ta divná máselná hmota.

Samičkám třikrát zdar a samcům zmar

Old Post 10-09-2004 v 10:25 AM
timothy je offline   Profil uživatele timothy   Find more posts by timothy   Foto galerie člena timothy   Click here to Send timothy a Private Message   Add timothy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:30 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.0698760 seconds with 35 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív