Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vím že jsi mě chtěl pomoct a tohohle gesta teď si moc cením.Taky jsem je mohl přesadit dříve a ten peroxid jsem mohl taky dát hned,když jsem viděl že jsou krapet zapařený.
Málo kdo tomu uvěří ale peroxidová léčba dělá zázraky.
Osobně bych je moc rád dal do kupy a povýšil tak na Dr. Aladin
Včera večer jsem se rozhodl znovu pro Peroxid.Teď dostanou zálivku - Grow (ten hlavně),TopMax,ActiVeru,Bloom - 3,1,1,2 ml/l
Sice jsou po večerní zálivce s peroxidem ale jedná se o čistej kokos.V květináčích jsou díry jak do prdele a přebytek sleju do kýble.
Dnes jim zapnu jeden klips a přidám na ventilaci o cca 20% abych zvýšil přísun vzduchu a podpořil vysychání, abych mohl častěji zalévat.
Hele jenom ti neco ukazu pak to nech klidne smazat..takhle vypadaji uplne stejne stary rezy co mas ty a stale je siknuji v malych kelimkach.. vyfotil jsem i koreny... jenom abys videl ze ikdyz je rasa na korenech tak je kytka pekne zelena a zdrava...
Nojo kámo však píšu že ti nic nevyčítám.Sám ale vidíš ten rozdíl a je to důsledek toho,že nebyli odtoky v kelímcích.Já je sice hned provrtal ale dál jsem to bez přesazení krmil a tím ten proces podpořil.Chtěl jsem zmírnit stres ze stěhování a adaptovat je postupně.Co naděláš.Ale naštěstí se dávaj do cajku. Cítím ,že z toho budou nakonec pěkný kytky.
V pohode, ale neverim tomu ze jsem neudelal diry do kelimku.. cim si tam delal dirky ty? Na fotce je videt ze tam jsou dve diry ktere delam vzdycky nuzkama..
Teplota/Vlhkost viz foto.
Každým květináčem jsem prolil 750ml zálivky s dávkováním,jak jsem uvedl už dříve.
Ten RootJuice jsem řešil tak,že jsem ho přidal ráno přímo do zálivky - 2ml/l
Ráno přinesu další foto jak to vypadá
pořád to ještě neni na lepáka ? ... Já ti přesně řekl co máš dělat ale rači věř nějakýmu voodoo co píšou někde na netu .. ty kytky sou nasračku spálený dost možná tim peroxidem.. prosimtě je vyhoď a zasaď něco pořádnýho. Ten peroxid veškerej učinek toho root juice vynuluje. vyber si jednu značku hnojiv a používej jen a pouze výrobky té značky je uplně buřt kterou ale prostě chlapci maj nějak řešenej celej koncept tak ho prostě dodržuj.. Jestli ti mužu poradit tak nepoužívej vubec nic jinýho žádný náhražky žádný hovadiny koukni na portfolio biobizzu jeď podle cedule nebo podle EC.
Takhle podle tebe vypadaj spálený kytky, pane pěstitel ???Tyhle kytky ještě něco ukážou!
...a s těma hnojkama tě trochu nechápu.Mám vše od Biobizz.
Toho jejich univerzálního "konceoptu" se více-méně držím.Někdy je však potřeba ho upravit pro potřeby konkrétních kytek.Peroxid dostaly včera hnojky dnes.Kde je problém s nulováním kořeňáku?Neleju to tam přece současně
Naposledy upravil AladinWarrior 04-09-2016 v 15:01 PM