Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to je fakt zajímavý, že ta voda v lese je taková jak říkáš vždyť by to měl být lesní pramen ... já osobně mám z kohoutku EC tak jak říkáš taky jsem si myslel že mi blbne metr ale nakalibrovaný byl dobře. díky za odpověď
Ti kteří se bojí o svou identitu nechť spustí a zapnou v prohlížeči doplněk AnonymoX
EC 0,4 z kohoutku je u nás ve městě trošku utopie... mě tu teče normálně 0,9 - 1,1 takže bych s takovou vodou problém neměl (ph mam z kohoutku dokonce i vyšší cca 7,4). Přidat trochu dešťovky (je kyselejší a má nízký ec) a vůbec bych se nebál... průplach řešim mixovánim s destilkou, ale těch 0,9 - 1,1 leju i na sotva vyklíčený semínka (hlína) a nemaj s tim problém holky, takže za mě je ta voda ok.
Jinak spodní voda je vždycky tvrdší... ona se tim protejkánim půdou atd čistí, ale zároveň nabírá důležitý minerály a další látky.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
39. den 12/12
zatím pořád hnojím ale už ubírám na síle. ve 46-48 dni začnu proplachovat
Zatím je to velice solidní
Jinak plíseň nebo potvůrky zatím nic kontroluju to pořád .)
Ti kteří se bojí o svou identitu nechť spustí a zapnou v prohlížeči doplněk AnonymoX
Já osobně bych jim ještě pořádně naložil! Ultimate spotřebuje strašně moc živin v téhle fázi! Sám to vidíš jak to likviduje zásoby ze spodních listů! Dal bych jim teď co nejvíc! Proplachu bych se nebál až třeba od 50-55 dnu jestli ho chceš mít aspoň 14 dnů! Peace :-)
Zdar všem.
Tak dnes přidávám jen takový menší vstupní hodnoty co se teď děje a dít se bude.
Aktuálně jsem dost znepokojený protože my vystoupala vlhkost přes den od 60-65 a noc 63-70 což je fakt úděsný a to odvlhčovačka valí nonstop.
Jediné řešení bylo následující. mám tam 4 klipsňáky 15cm a jeden otočný ventilátor 30cm navíc 2x 256m3 odtah který jede nonstop i s ofukama a vlhkosti ne a ne se zbavit.
Jinak zítra kytky proliju od nánosu solí a zahajím další fázi hnojení
každá kytka dostane 10l čisté vody a pak 2,8 litr zahnojené vody
a zítra dostanou i trochu dusíku poměl je na 100L Počáteční fáze květ: Grow- 80 ml Bloom- 160 ml Micro-80 ml
a pak už budu hnojit normálně bez dusíku jen fosfor a draslík
Jinak boostery nepoužívám žádné a tentokrát nepojedu ani final solution chci to mít na 100% čistý.
pro podívanou přidávám 2 fotky nádherných salámu který kynou každým dnem
45. den 12/12
Stále ještě hnojím - poslední hnojení bude v 51. nebo v 54. dni uvidíme jak budou holky vypadat, pak už jen voda....
Jinak kyne to opravdu neskutečně už začínám i drátovat větve. I přes sílu stonku to holky pěkně namáhá.
Jinak vše zatím ok kromě teda té vlhkosti která mě vytáčí do nepříčetnosti (den 65-68 ...noc 67-73)
Navíc se mi povedlo jednu kytku trochu připéct hnojkama...dávám všem stejně ale tato to asi tolik nepotřebovala...
Tak a teď fotečky
Ahoj všem.
Předem děkuji za káčka a za sledování proto vás nezklamu a přidávám UP z 50. dne 12/12
Vzhledem k tomu že šišulky začínají lehce hnědnout tak jsem se rozhodl pro průplach a dojezd na vodě. Ke každé kytce jsem dal 15L čisté vody ph 6,5 na prolití. Do konce to dojedu bez boosterů atd chci to nechat opravdu ekologicky bez chemek dojet. Nějaký navyšování gramů už nepotřebuji výnos bude určitě dobrý.
Tak se mrkněte na fotky dnes jich tu pro vás mám víc.
Ps.: u některých fotek jsem na porovnání použil zapalovač a tak trochu se tam ztrácí
UP z 56. dne 12/12
Flush jede od 50. dne každou kytku jsem prosprchoval cca 50l vody a teď prosychají. kosa bude v 64. dni květu. Už to krásně dozrává a jako každé kolo nechci uzemňováka takže pohoda. Opět přidávám pár fotek ... Ta na které je detail šišule není moc vidět zabarvení blizen takže všechny co jsou zvlněné jsou pěkně dozlatova zbytek dojde během těch 8. dní.
všechno je prodrátované tak aby prosvítilo i na spodečky který jsou taky slušný (na mast jak stvořený)
Jinak pryskyřice je tak 7:3 ve prospěch čirých....
Na další kolo si chci vybrat buď Super silver haze a nebo Critical Kush ješte nevím chci nějakou divočinu ať se můžu vyřádit
Jo děkuji . Bohužel jsem se dopustil pár malých chyb ale ono se to časem napraví
Musím si vymyslet novou sestavu boxu na prolívání ať nemusím kytky vytahovat ven asi vykutím spády a kanálek a bude pokoj páč na další kolo chci síť a to napevno.
Menší UP ze salámového údolí v 60. dni květu
Vzhledem k tomu že od začátku flushingu začaly kytky enormně kynout posunuji kosu na cca 65-68 den jak vyjde čas. Pryskyřice je momentálně 50/50 - 60-40 ve prospěch mléčných takže doufám že to nepřezraje.
jinak voní to nehorázně po tropickým ovoci je to fakt síla už se těším až to bude viset
Poslední UP v květináčích z 63. dne květu
zítra naposledy holkám zasvítím 12h a pak tma až do středy kdy je hodlám zkosit.
Samozřejmě hned po kose dám příspěvek a v něm popíšu opravdu všechno k tomuto modelu a všechno co by se vám mohlo hodit pokud tuto genetiku budete chtít zkusit.
Foto celku už nějak nemá smysl tak vám ukážu nádherný detaily šišulí. Připomínám bez boosterů, uv, a podobných frajeřin prostě jen čistá voda
Je to opravdu bohatý, po dnešní poslední prolívačce jsem lepil jak kdybych makal v továrně na lepidlo HERKULES
Zdar všem.
Dnes tu přidávám úspěšný závěr mého growe.
Na konečnou fázi dostaly holky 53 hodin tmy což se opravdu ukázalo. Pěkně ztmavly pestíky a hlavně se opravdu pěkně orosily.
Výnos je opravdu pěkný, to sklízení byla zkouška trpělivosti. Co se týče smradu tak ten je pekelně tropický až z toho skoro bolela hlava. Palice obrovský nádherný a velice tvrdý takže doba sušení bude delší ať ti obři proschnou.
I přes počáteční problémy s ph a přesvícením to nakonec dopadlo víc než luxusně.
Takže tímto oficiálně vyhlašuji tipovací soutěž o Jedenkrát K+