Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pioneer001: ano, na mensich rostlinach pod 4kilem to nedavaj jak bych si pral.. Zasolil jsem je a zasekly se, marna slava, EC kvuli nim snizovat nebudu, velke si hovi kvalitne, zasolene radsi jednou za cas proplachnu, vsak to nejak dozijou .. Dirty86: diky za K, urcite to uz nejak rozumne uzavru a udelam i nejake fotky po sklizni
Omlouvam se ale nevychazi mi to jak bych si pral.. Snad to do konce tydne zvladnu..
Jinak to vypada celkem fajn, zitra zacina flushing tudiz cista voda pH pujde nejspis smerem dolu nekam k 5,5.. Kytky se opiraj jedna o druhou, nektere palice lezi skoro na vanne tak je ruzne opiram, ale zas tak moc tam toho nebude..
Na ty lamavy poalice doporucuju YoYa na palice. Je to vlastne takove klubko ze silonem a umelhmotnym velkym hackem. Kolecke zavesis u stropu hacek hodis do palice a nechas jakoby natahnout. Sikovna vecicka. Me je dycky strasne tech kytek lito jak se tak lamou. Neco jak kurata co nemuzou ani chodit
no to jsem zvědav jak to dopadlo.... vždycky nad takovýma partizánskýma pěstama v bytě kroutim hlavou. Mám ale známýho, kterej jel v bytě v paneláku BEZ ODTAHU! BEZ FILTRU! 2X400W! a byl taky v klidu .. já osobně bych si to nedal, protože smrad a zabedněný okna jsou prostě o držku .. doufám, že ti to dopadlo dobře a né jak mě, když těsně před sklizní pod 2x600w začalo hořet v bytě pode mnou a sklidili mi to policajti :-D