Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ano, díky že si mi dal za pravdu myslím si, že na tomhle se shodneme. Proto míně znamená více a tím, že to hydro je celé o vodě je to náchylnější na vlhkost během květu. Proto kdo s tím má problémy doporučuji za mě kytku bez zástřihu aby to bylo provzdušněné a ne oddělene zelenou hmotou která brání provzdušněn s drží mezi sebou vlhko.
Tak páni a dámové. Večer dám poslední fotky a seknu je. Přes noc budou vyset a zítra obíračka:-) Chtěl bych všem poděkovat že se podívali, nechali koment a radili začátečníkovi co si přijde jak slon v porcelánu.
Na kolik to tak vidíte? Já nemám vůbec představu...Doufám že mi to vydrží aspoň než budou další abych nebyl na suchu.
vlhkosť zapríčiňuje menšie palice, ale zato obsah aktívnych látok by mal stúpať - kdesi som k tomu čítal zaujímavy článok, ak ho nájdem postnem tu link
Kolik toho nakonec bylo? Myslim, že krom vlhkosti v květu ti přispělo k malým palicím a k zalistnění taky to, jak jsi proškubal ty listy poprvé.. Kytka se pak soustředí na doplnění listů a netvoří květ jak by měla. Nikde jsi nepsal jak jsi míchal hnojiva, kdy si přešel z růstových na květové.
No ja nevim hosi... me to v kvetu neslo pod 50% vetsinou se drzela na 55% v noci ani nevim (rano tesne po rozsviceni tam bejvalo i 70%) a rozhodne nemuzu rict ze bych mel nejaky ridky, listnaty a uz vubec maly palicky... Plisen me netrapila vubec a ani sem se moc nebal byla to jungle ale ofuky mam dostatecne dimenzovany a foukaly jak na vrsky tak zespodu. Podle me rozumnejsi prevence nez stahovat vlhkost na minimum.
Proskubani velky casti listu na zacatku kvetu by tomu ale mohlo pomoct "zalistění" květů. Ja si hlavne myslim za jako scrog to nebylo zrovna povedeny a sit jen drzela jednotlivy vetve... zadny proplejtani a tahani po siti nad kterou uz ma bejt jen uroda. Chapu ze v amazonu kde to leti jak blazen to muzou bejt celkem stresy nejak rozumne to ukocirovat. To neni rejpani, jen muj pocit a tip na cem nejvic zapracovat do budoucna. Sam bych poradne nevedel jak na to tak to neber jak bezucelnej hate...
A abych jen nerejpal tak krome toho vypadaj ty kytky pekne (se jim v amazonu libi). Az na sem tam naky svetly fleky (loziska plisne? tak to nevydrzelo?) nebo spatne vidim?
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Hnojky jsem jel podle tabulky od AH. V tom stanu to bylo na prd ted bude lip. Mam novou skrin vlastni vyroby tam bude cirkulace vzduchu mnohem lepsi. Na SCRoG ted kaslu. Narvu tam tech 16 kousku a pojedu bez zastipu jen na topovy palice. Max jednou zastipnu kdyz bude potreba pri prepinani kvuli srovnani vysky. Ted jim budu davat o trosku min hnojiv chci videt jak to pojede a navic mam pocit ze jsem je nakonci trosku prekrmil.
No uvidime no.