Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
skús GH Calcium od GreenHouseFeeding, neviem či to už dorazilo na CZ/SK trh ale je to jedna z vecí čo ma voči tomuto napadá... ak to cez to nepôjde treba hladať problém inde
Třetí den flush.. pomalu žloutneme. Ve skříni mi teplota šplhá k 29C Už to neřeším..
se chystá v pátek max sobotu do práce. Měsíc je teď špatně postavený na kosu tak to necháme na vodě trochu déle..
Uvidíme co zbyde až to uschne, ale nemusel by to být špatný kouř
UP
46.den
Včera jsem vyměnil rezervoár za novou vodu a chystám se na kosu. Napadlo mě že by se jim zítra už nerosvítilo a sekl bych je v sobotu..ale to se nakonec uvidí podle nálady a energie po pracovním týdnu.
Myslis presne jaky jev. Spicky rapiku se mi ruluji podle ph. A ty kraje si ohybaji vetsinou teplem ale to ti presne nereknu nejsem pres listy i kdyz bych rad poradil. Hlavni je ze to dojede na listy uz ser. Priste udelej opatreni bez chybicek a tohle si dojed na pohodicku. Sweet smoug
Jdem to ubalit - headrush trvá 2-3 hodiny, pak si schutí ubalíte dalšího a takhle klidně celej den chuť-neškrábe, nedusí, jen ta chuť nic moc. Na T.C.Division to bude na pohodu
6,7 týdne květu - výsledek 260g
GE index
400HPS- 11*12=132*0,4=52,8
500HPS- 5*12=60*0,5=30
600HPS- 31*12=372*0,6=223,2
celkem 306 Kwh