Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
>d2n5k@seznam.cz: z fotek se to blbe pozna, nejsou moc kvalitni, ale ja to tipuji na brebery, konkretne trasnenky. Vzit lupu, alespon 20x a prohlednout listy zespodu
d2n5k@seznam.cz
To jsou jasné Třásněnky kolego, jestli máš kytek více a jsou vzrostlejší ber dravé roztoče Amblyseius cucumeris (cca. 200 Kč od Biocont), ty ti to tam vymlátí a máš klid. A spíš spěchej a objednej hned, přijdou ti totiž až za týden.
Zdravíčko, potřeboval bych poradit co je s touhle kytkou, viz foto. Je zasasená v substrátu BioBizz Light Mix (není předhnojen). Má lehce pokroucený a flekatý listy i nově vyrostlé lístky mají stejnou barvu. Už jsem začal hnojit a i tak se nic nezlepšilo. Zalejvám odstátou vodou. Další kytky jsou přitom uplně v pohodě.. Říkám si jestli to prostě není vadnej kus a nemám ho vyhodit, aby mi to tam zbytečně nezabíralo místo. Co myslíte?
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Ahoj, tady je moje nové rozsáhlejší téma.
Hnojivo: Biobizz bloom a top max. Obě 4ml/l. Zalévám 4l mezi 8 kytek (Dával jsem 2l)
Mám pár problémů. Žluté listy do půlky jedné kytky. Jedna (2. největší) kytka se projevuje přebytkem dusíku, poraďte prosím, jak ji zalévat. Přikládám ke stažení složku fotek, kde je vše. Listy, dusík i fotky aktuálních palic. Hlavně poraďte, jestli tu s těmi žlutými listy. Jedna fotka je fotka stonku, jak vypadá po otrhání žlutých listů.
Děkuji za pomoc, groweři.
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.