Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kuřácký report: Jemná nasládlá vůně, v krku neškrábe a nekope...
Stav: Po delším 5-10ti minutovém náběhu, se dostaví silná povznesená nálada. Po cca 2 hodinkách přechází v klidnou únavu.
Povedlo se co se zamýšlelo a není to stoned gaučák
Kytky: 5x nezastřižené 40/34/44/45/55g => 218g
4x metoda FIM 37/43/43/32g => 155g
Děkuji všem za rady a tipy. Sám sem byl mile překvapen z kvality i kvantity, a myslím že tato odrůda má velký potenciál.
Plusová karma letí k Maxeauxovi za nejbližší tip 345g.
Čus, hele asi ne. Jedu teď další kolo a už mám i grow a fishmix dávám doplňkově a stejně se to udělalo. Podle různých tabulek to vypadá na málo vápníku, pokud se pamatuju. Spíš je zajímavé, že to udělá až po přidání topmaxu.. nevím, ale jinak kytí nevypadá, že by strádaly, jen občas divný ty listy. Jo a teď jedu SuperSkunk, takže to neni ani odrůdou..
když myslíš, mně to přijde jako přebytek nepotřebných živin v květináči co způsobuje právě fishmix ale ty asi víš co děláš. Fishmixem hnojím jen jednou a to většinou v 2-3 týdnu růstu a pak už ne je to moc silné hnojivo.
Je to možný, neřikám, že ne. Jen mi přišlo divný, že ačkoliv sem ho teď používal o hodně míň, tak se to udělalo taky, tak sem hledal řešení jinde.. No příště to zkusim ještě jinak, člověk se má stále co učit;-)