Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Menší UP ze zahrádky... Večer UP z lesa, nebo zítra přez den, ale celkem katastrofa (plíseň)
Jinak na zahradě hnojeno už 2x B-cuzz tabletama, zálivky biobizz bloom a PK 13,14...
Tady fotky nájemnic
Jinak koukám, že nikdo zatím netipoval na výslednou gramáž paní Heri/TAS...
Prase je tu zase
Pěstování trávy pro potěšení, ANO. Pěstování trávy pro peníze??? WTF
„Žij každý den, jako bys právě v něm měl prožít celý svůj život.“
2. -3. No a tady White Phoenix, tohle mi udělali úplně všichni WP na políčku v lese, absolutně nechápu co jsem udělal špatně, nevíte někdo co to může znamenat...
Prase je tu zase
Ahojte,
tak tu máme dneska menší UPík... a musím dodat že jsem ochutnal Heri/TAS a pomalu mi tu tuhnou prsty na klávesnici, pekelná věc, smokereport bude níže.
Jo a zítra na políčku postřik proti plísni, vyčištění a sklizení 2 holek a jednoho oprcanýho diesela...
Jako první babičin kompost.... BK a CK
1. BK
2. CK
3. BK
4. CK
5 BK a CK
Prase je tu zase
Report:
Tak vůně sušinky je ovocná, hodně pronikavá. Když sem si jí nadrtil tak se vůně skvěle zintenzivnila, jinak si jí určitě nechám ještě tak týden doležet.... Palice jsou celkem tvrdé a parádně oskafené. Určitě moc povedený kros....
Smokereport:
No a když sem si odpálil "jointíčka" tak chuť taková nepopsatelná, ale voní to zajímavě a celkem mi to chutná, každopádně hutnej kouř, silný na moje plíce. High dost silnej a intenzivní tak hodinu a půl a další dvě hodiny skvělej zkouřenej stav plnej zábavy a smíchu Všeho všudy model dobrej na párty s přáteli na zahájení akce
Fotoreport:
No a na závěr výsledná gramáž suprovejch +- 239g i s nějakýma těma stonkama, ale čekám že to ještě slehne trochu takže později upřesním...
Byli akorát dva tipy a ty se nijak moc nepřiblížili, ale i tak posílám klukům karmu a děkuju za účast...
Prase je tu zase
Tak se omlouvám, ale zapoměl jsem na pude 4 dalsi větve Heri/tas takze jsem v noci převažoval a tedy výsledná gramaz je 288,42 ge, takze fakt spokojenost, zkusím vám odpo udělat fotky se zrcadlovkou, mějte se boys. Dnes UPik z lesa, kolem 6...
Edit: mobil. příspěvek
Prase je tu zase
Ahojte,
tak dneska UPík ze zahrádky, začíná se to pěkně obsypávat, počasí celkem přeje zatím a prý má vydržet do konce týdne tak uvidíme :-) Jinak po dosušení, převážení a nalezení dalších větví, je tý heri/tas sumasumárum 247,5gé, jak doschlo a ještě si to chvíli leželo tak chuť daleko lepší, i vůně... Jen pro info...
No a dneska máme obvyklou skvadru, BK, BEC, AAB, WP, MBxHZ a CK... Včera naposledy zahnojeno tou květovou tabletou od Atami a stále 2x tydně biobloom, příští týden naposledy....
Užívejte fotos v plný velikosti :-) Přístě fotky zrcadlovkou...
Majte sa
1. - 2. BEC
3. - 5. BK
- Napedenej plísní lehounce , ale má tvrdý pálky jako kámen
Prase je tu zase