Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nedávno sem spatřil v mistnosti kde je box pavouka,, byl na stropě docela mě vyděsil ale pohoda nechal sem ho tam ať si žije svoje,...
dnes koukám na kyti jak se daří a málem sem vysočil do stropu ten pavouk běžel kolem mě nebojím s pavouků ale tohodle sem dost lekl ,,tak tady je foto toho kámoša asi novej správce boxu a hlídač teď je odchycenej a přemýšlím co sním, asi ho pustím do sklepa ať mě neděsí když budu u boxu,...
Zdar
Tak koukam ze se to pekne rozhejbalo jinak na zastip taky kaslu zakoupil jsem pulmesice a trochu je trapim...
No a ten pavouk to je hnus ja to najit u boxu tak me nesou nohama napred:-)
Jinak bych ho nechal zit a pustil bych ho tak min 1 km od domova sorry ja je fakt nemam rad:-)
Eclips : seš znalec,, je to ten: Slíďák Dutinkový (Trochosa robusta)
díky za info,,, slíďák kdo by to řek ,že takovej bastard mi hlídá holky
samozdřejmě ho nechám žít ale asi ne v blízkosti boxu eště nevim kam ho odnesu,., a díky za pozitiv na box,.
Lipánek : jo docela se vytáhli Rusalky ,, pulmesicky dobrá volba ,, ale řek bych, že až dám mřížku stejně bude hodně stříhání (ty spodky) ,, a ten pavouk hrubec viď ,, možná mu dám malou paličku než ho pustím
Dnes Rusalky dostali každá 500ml fish mix 2,5ml/l další zálivka budou vitamíny Super Vit..
ale pořád mám zatim neřešitelny problem s tou lampou dnes sem ji nechal 10min zaplou a přad nic
na fotu je vše co předvedla viz :
Hele, zda-li je to možné, tak bych začal tím, že pořešíš novou výbojku. Jelikož na startu uvádíš, že je z bazaru. Pak bych šel dál ... startéry, tlumivky atd. Víš kam tim mířím, ne?
Edit: Tohle je přesně ta situace, proč se snažím minimalizovat nákup z druhé ruky.. Nemyslím jen pro grow, ale všeobecně.. Nicméně ať se daří.
E.
Eclips: to sem přesně udělal email i s fotem už maji ve schránce,, mohly by poslat novou pokud ne už si tam nekoupím ani pul měsíček
a je to jak říkáš není dobrý brát věci z druhé ruky ať už je to cokoli , ta první lampa je z druhé ruky byl sem nedočkavej ať už svítím tak sem koupil komplet 100w tady na G ,, ale moc dobrej nápad to nebyl i když svítí v pohodě,,, tady se teď stala chyba jinde stara lampa svítí a nová jen zmodrala a nic ,, tak snad se v tom shopu zachovají jak lidé a napraviou chybu ,,. uvidíme no,..
pak podám info,.
Podla mna ta lampa nieje dobra, lebo ak sa aspon ciastocne rozsvieti nie je zly starter, jedine tlmivka, pokial nemas elektronicky predradnik Potom je to len o lampe. Ale pokial viem tak na kvet by mala svietit do zltocervena, aspon moja tak svieti, hned od zaciatku. Inak nabeh by mal byt tak do 1 minuty.