Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hoho, tak mě namotivuj nějakou čupr důpr sklizní..
Odkud vlastně jsi? Jinak s tou údržbou máš recht-to by bylo ještě větší sraní, než samotně 4 konstrukce..
To by jeden nevěřil kolik voda z osmózy, říznutá normální vodou na 0,1 EC sežere hnojek než se EC vyšplhá na 0,6 ... takový množství musí bejt někde znát
Finální produkt... izolepa velký pomocník ... pokud někdo budete chtít vyrábět něco podobného, doporučuji na konstrukci hranoly (ty kulaté tyčky stojí za*ovno)
Nejprve je lepší sestavit celou konstrukci a následně na ní připevnit pletivo
Pokud máte možnost, tak konstrukci udělat trochu pevněji, klidně i pomocí šroubků a nebo jí slepit herkulesem... ten drží jak fík
Je to sestaveno tak, aby se nechalo pletivo s konstrukcí na kytku nasunout a nemusela se kytka nějak brutálně ohýbat a tak... rozprostření do pletiva šlo jako po másle ...
Následně se pak bude v pletivu i sušit... jen se dá vzhůru nohama :-). Mělo by to držet šišky trochu od sebe, takže se na sebe nebudou lepit a mělo by to pěkně rovnoměrně prosychat, ale to ukáže až praxe jak to bude fungovat :-P
koukám, že byl progres.. Konstrukce asi nakonec nedala tolik práce, jak jsem se domníval, co? Kolik máš oka? To jsou ty 5cm na králíky?
Svoje jsem udělal tak, že jsem koupil snad ten 2500mm hranol (600x600mm=odpad 100mm) a očka, která jsem rozměřil po 30mm a protáhl vlasec.. Funguje normálně..
Edit: Říkal jsem si, jestli by nebylo lepší to udělat z těch nejtenčích instalatérských trubek. Sestavit kolínkama rám a fénem zatáhnout spoje. Mělo by to být pevný jako býk a lehké. Kdyby jsi si s tím chtěl hodně vyhrát, tak by se daly ještě udělat výškově stavitelné nohy.. Vlastně koupit jen větší průměr těch trubek a rozměřit si vzdálenosti na těch menších stojnách a vsunout dovnitř těch širších a zaaretovat třeba hřebíčkama.
No je pravda, že konstrukce nebyla až tak náročná, ale příště bych to dělal určitě z hranolů a místo pletiva bych to vyplet nějakým špagátem. Každopádně tohle splní svůj účel taky
K průběhu konstrukce bych řekl, že izolepa mě zachránila
Navíc celkový průběh byl dosti ovlivněn účinky vydatného White Russian, což mělo za následek horší koordinaci rukou a tak podobně
Původní příspěvek od Eclips Pěkná nálepka u vědra z OBI..
Koukám, že byl progres.. Konstrukce asi nakonec nedala tolik práce, jak jsem se domníval. Kolik máš oka? To jsou ty 5cm na králíky? Já jsem svoje udělal tak, že jsem koupil snad ten 2500mm hranol (60x60cm-odpad 10cm) a očka, která jsem rozměřil po 3cm a protáhl vlasec.. Funguje normálně..
Původní příspěvek od redgrow ...
Navíc celkový průběh byl dosti ovlivněn účinky vydatného White Russian, což mělo za následek horší koordinaci rukou a tak podobně
... Znám na to jedno pořekadlo-pokud něco izolepa neudrží, tak to znamená, že jste jí použili málo..
Zdar bohužel výsledek nic moc. Začaly se srát kořeny a to tak, že ve finále tam zbyla hrstka kořenů a když se na ně člověk špatně podíval tak div že neodpadl i ten zbytek
Moc nevím co bylo příčinou, možná kolísající pH... EC jsem se snažil držet docela nízké, ale první známky hnědnutí kořenů jsem začal pozorovat již při přesažení EC 0.7 což sem mi nešlo do hlavy.
Výnos byl tedy mizerný, ale na druhou stranu i to málo stálo za to. Chuť v pořádku a efekt taky ...
Původní příspěvek od redgrow Zdar bohužel výsledek nic moc. Začaly se srát kořeny a to tak, že ve finále tam zbyla hrstka kořenů a když se na ně člověk špatně podíval tak div že neodpadl i ten zbytek
Moc nevím co bylo příčinou, možná kolísající pH... EC jsem se snažil držet docela nízké, ale první známky hnědnutí kořenů jsem začal pozorovat již při přesažení EC 0.7 což sem mi nešlo do hlavy.
Výnos byl tedy mizerný, ale na druhou stranu i to málo stálo za to. Chuť v pořádku a efekt taky ...