Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Můj hlas patří na 100 procent kolegovi Mellkorimu.
Jako vše v tomto světě, když něčeho užíváme
nad míru, tak nám to hodně vezme.
A ta ganja, zase taková sranda není.
Jistě, je to měkké, měkčí než chlast
(zkuste chlastat 6x týdně půl roku),
ale pokud někdo celý rok denně vyhuluje
ty šílený holandský pekla,
tak si skutečně o tu demenci koleduje,
a mám pocit, že změny na mozku pak budou
hůře vratné, ne-li nevratné.
Mellkori, jsi můj člověk.
Jednou, dvakrát za měsíc
si udělat takovou malou oslavu života
myslím tvůj život povznese k světlým zítřkům.
P.S. Zkuste někdy skutečně nezaujatě
a upřímně sledovat (když nebudete zhulení)
třeba takového JXD, on je samozřejmě chytrej,
ale jeho chování je značně posunuto.
Nechci vypadat jako nějaký odúrce,
sám si taky rád dám dobrou dýmku,
ale zkušenost s intenzivním denním hulením
mám taky a s člověka se prostě staně smažka, ať si říká, co chce.
Čus.
Neviem či sa chystam prestať huliť.Skušal som to len tak cvične že prestanem tak na tyžden.Ale ked som dlhšie nehulil a bol som na nejakej akcii povedzme na koncerte tak som zistil že sa nedokažem bez konopy zabaviť tak ako ked som nahuleny proste si to nedokažem vychutnať.Neviem či prestanem niekedy huliť ono to musí prisť same nebudem sa do ničoho nuťiť.
Z mé osobní skušenosti můžu říct že přestat hulit (když hulíš x5 do týdne) je dos problematické. Člověk se stává psychicky závislý a pokuď není in naráží na stěny reality s pocitem že to není ono.
Jedu druhý týden na čisto + kreatin , proteiny , aminokyseliny a bušení do těla.
výsledek:
zrychlený metabolizmus = vyplavené THC , pot již nemá pach travní, zlepšená pamět, rychlejší koordinace, 3kg navíc,sexuální aktivita +100%
Zhoršený zrak za šera nebo tmy, brutálně zpomalená schopnost se dostat do stavu meditace(objevují se jakoby jiné cesty).
Jinak první týden pustu psychický neklid ,nevyrovnané nálady prostě kentus.
Jsou lidi, kterí hulí jednou týdně a nechává to na nich následky, naopak jsou lidi, kteří hulí několik let několik jointů denně a jsou v pohodě, nepoznáte na nich NIC! A proto nikomu nemůžu říkat, že hulí moc jen podle toho, jak často hulí. To na tom člověku prostě JE poznat! Sám přes 14 dnů nehulím kvůli matuře a prvních pár dní jsem byl nevrlejší, ale to jsem už byl i poslední tejden hulení, takže žádán změna. Jinak přestat hulit není těžký(z mejch i cizích zkušeností), stačí vědět proč
Attack government which have broken 'The basic human laws' sign! High grow, higher harvest, highest High! ->
Hulil jsem vic nez rok od rana do vecera, kazdej den jsem si rikal, zitra si dam pauzu, ale vzdycky jsem vydrzel tak asi hodinu po tom co jsem vstal. Prestal jsem az jak doslo hulo a ted uz nehulim vic jak 3 mesice, ale myslim, ze to prestavani moc v pohode nebylo. Rekl bych, ze po tak vydatnym huleni je to docela tezky s tim seknout. Dokonce kdyz jsem kdysi prestaval kourit .. ano myslim, ze to bylo ze zacatku dost podobny.
Nicmene musim rict, ze po teto dobe pustu jsem se vratil do normalu .. zadny schizy, pamet se mi vratila do normalu .. mimochodem ta byla v hajzlu ze vseho nejvic .. kdysi jsem se vracel 3 krat zkontrolovat jestli jsem zamknul dvere atd. atd. Po tehle dobe jsem fakt v naproste pohode a jedno vim jiste .. nechci toho mit uz nikdy moc pohromade!
WiB: Vis ja uz po roce huleni nevedel nic, natoz tak abych vedel proc prestat. Ja prestal jen proto, ze jsem skoncil na suchu. No a ze to na nekom nejde poznat .. to je prave pricina toho ze huli nekolik jointu denne .. a velice se pletes, takovy clovek neni v pohode, ale to uz je prave v nepohode!
Já hulím každý den nekolik jointů sice mě to drobet vypatlává ale vše má své plusy a mínusy. Je dobré si jednou za čas dat malinkou přestávku tak na 2-3dny ale přestat ůplně!! to bych asi nemohl protože nevím proč bych přestávál mě to totiž baví hulit. Ale je to každýho věc třeba někdy přestanu hulit ale zatim to neplánuji.
s tema prestavkama musim souhlasit, protoze uz po tejdenim huleni(tak 2-3, nekdy 5 jointu denne) se cejtim dost vypatlanej takze si dam pauzu tak na tejden a pak si treba zas zahulim....ale hulit porad, treba mesic v kuse, to bych asi nevydrzel
Vcerejsi vecer mi zatim docela stacil, 4 brka hase a je ze me kase
Já měl pamět v hajzlu i před tim neš sem začal s trávou. Teď je to sice ještě horší ale psychicky se cejtim o hodně líp. Když ale tak na tejden přestanu tak mám trochu sebevraředný myšlenky.
Já s tím nepřestanu. To že ztrácím pomalu určitej vyhraněnej životní názor díky tomu že na to zapomenu - S tim se vyrovnám.
Uvidíme za pár let. Zatim to vypadá ,že si budu na papírek poznamenávat moudra na který občas přijdu - jako která knížka se mi líbila, jaký náboženství vlastně vyznávám a tak.... Protože co si nenapíšu to nevim.
Nevím jestli je to tou šalvějí, nebo tím že jsem nehulil skoro tři tejdny, ale už mě to taky moc neláká. Kdyby mi někdo nabídl, tak bych si asi zahulil, ale nemám už potřebu jí shánět sám.
Jinak šalvěj je fakt mazec, ale musíte bejt !úplně! samy a dát si toho trošku víc )
. ( !!! ) .
Zdrawim vsechny ...Tohle tema je oprawdu hodne zajimavy...Se mnou je to tak...Sem cerstvej hulic-tak 3/4 roku ...Ale nejake zmeny(vyrazne) se v mim ziwote really projewuji..Tedka po tom 3/4 roku zacinam mit problemy se skolou,rodinou ale i celkem s resenim beznych problemu v zivote.Huliwam tak 4×,3× do tydne a pres weekend...Ve skole sem zacal propadat(only chemie) a to uz je docela dost...Zacinam kaslat na nektery veci...Treba jeden den si reknu ze se budu ucit,ale stejne se neucim..Je to sice taky v tom,jestli ma clowek zodpovednost ci ne...Je to opravdu tema na dlouhy vypraveni...V zaveru bych to teda shrnul tak-je dobry zahulit si,ve svem volnu,ci o weekende,ale pokud jde o pracovni dobu nebo dobu,kdy se konaji urcite powinosti tak je oprawdu lepsi byt nezhulenej...Nelituju zacatku,ale tesim se na pomale prestawani,ale ne uplny
Tohle povzbuzeni ziwota si opravdu jen tak nenecham vzit uplne
Jo a mam dotaz-jak ke jmenu vrazim ikonku ???
mrhua: já mám úplně stejnej problém a hulením to není. je to tím že su línej a z povahy nihilisty nedělám věci co mě nebaví což je asi skoro všechno co se tejká školy a proto propadám skoro ze všeho (ne sranda, jen fyz., chem a mat sou nahnutý)
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash