Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jinak musím taky napsat že je to ze semen Z Fair seeds takže asi žádnej velkej zázrak čekat nemohu podle toho co jsem četl další kola už jedině s RoyalQueenSeeds!
Fair seeds tak úplně neodsuzuju bylo tu pár témat kde se řešil jejich původ a kvalita tak zkus hledat.. navíc ja jedu ted jednoho great white sharka od nich a musím říct že má zatím solidní větvení a smrdí taky dobře ale uvidíme jaké budou šišky jinak sem na 5 dnu květu no ale uvidíme víc zkušeností s touhle seedbankou nemám Jako nemáš to úplně marné jen škoda že si to nechal tekhle přerůst měl si to spíš rozohýbat no co člověk se chybama učí a mezi náma bych si jěště aspoň párkrát ten dual zkusil je to slušná lampa a navíc můůžeš zatím ušetřit na el.. než to pěstování zmákneš trochu Ja sem o dvě kola před tebou a furt mě něco překvapuje a můůžu říct že sklizeň od sklizně se lepším snad to tak půjde dál
Původní příspěvek od Maraas Fair seeds tak úplně neodsuzuju bylo tu pár témat kde se řešil jejich původ a kvalita tak zkus hledat.. navíc ja jedu ted jednoho great white sharka od nich a musím říct že má zatím solidní větvení a smrdí taky dobře ale uvidíme jaké budou šišky jinak sem na 5 dnu květu no ale uvidíme víc zkušeností s touhle seedbankou nemám Jako nemáš to úplně marné jen škoda že si to nechal tekhle přerůst měl si to spíš rozohýbat no co člověk se chybama učí a mezi náma bych si jěště aspoň párkrát ten dual zkusil je to slušná lampa a navíc můůžeš zatím ušetřit na el.. než to pěstování zmákneš trochu Ja sem o dvě kola před tebou a furt mě něco překvapuje a můůžu říct že sklizeň od sklizně se lepším snad to tak půjde dál
Jojo jako můj záměr byl takový že ty kytky budou čtyři a budou vypadat jako ty dvě velký co tam mám žádný větvení jsem dělat ani nechtěl! No nevím co si četl ale ja o žádné jiné lampě neuvažuju! Jen až dojedu tohle kolo tak počkám a nechám si tam narůst trochu prcky na Outdoor! Jinak zatím nevím kdy rozjedu další kolo možný je že se ho dočkáme až po létu
Omlouvám se příspěvek skrz větší lampu byl od Balonidla tak promin .. víc rostlin a přepínat brzo nic vííc .. a větvení neděláš ty ale gen Jinak pěkný jsem zvědavej co spodky a kolik sklidíš držím palce