Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Děkuji moc za pomoc. No já bych to viděl tak, že bych tohle kolo už nechal věci jak jsou, abych zbytečně nemusel odtah vyndavat a stresovat tak holky. Další kolo bych pak tyhle věci začal řešit. Přece jenom to není na pět minut, takže se pak ohledně té regulace ozvu. Takže ještě jednou dík.
Holky jsou na 35. dnu růstu. Jsou hustě prorostlé listy, tak nevím jestli bych to neměl trochu prostříhat.
A asi od zítra přepnu na květ. Co myslíte lidi? Mám už přepnout? Projdu si FAQ.
Dnes jsou holky na květu 13. den a začínají se pěkně roztahovat.
Holky jdou pěkně nahoru, takže musím postupně zvedat světlo. Přijde mi, že se skoro do skříně nevejdou. Tak snad se to postupně zabrzdí, aby mi to nepřerostlo přes hlavu. Hnojím Plagron Bloom. Ale podle dávkování, co je napsáno na etiketě si nemyslím, že mi to dlouho vydrží.
Nevím jestli jsou to samice, nebo samci. Mám udělat nějaké makro snímky?
Jinak, žádný markantní problém se nevyskytl, tak snad to tak bude pokračovat bezproblémově dál.
Proběhla úprava skříně. Musel jsem tu dolní desku vymontovat, tak abych se dostal ke květináčům a mohl jsem je vyndat ven.
Máš to zatím pěkný! jen ten box jim asi nestačí Jinak jak tu už píše Jah... 1 a 3 jsou určo v poho... 2 a 4 si nejsem jist teda... Jdou z nich také ty bíle blizny...?
Holky kvetou a začínají být pěkně cítit a taky lepí. Tubu jsem dal nejvýš jak to jde, tak snad ji nezačnou obrůstat okolo. Víš ji už nedostanu.
Prozatím žádné komplikace, tak doufám, že to tak půjde dál.
Případné rady co dál s holkama dělat velice uvítám. Aby mi to nepřerostlo přes hlavu. Nebo, že by už přerostlo?
No já bych řekl že přerostlo, jsou to pořádný bambusy! Ale zase budou pořadný centrály! Spodky nedosvítíš, asi bych se jich zbavil ale v 25 dnu, nevím. Nebo je nech osudu, výš už asi neporostou.
Já radši síť a tahám to těsně před a po přepnutí po síti a vyplnuju prostor ale je to pakec to udržet v nějaké rozumné výšce!
A ten odtah a vlhkost co to řešít tímhle, funguje to ale zase to dělá ten el. hluk při menších otáčkách. Ale vlhkost uhlídáš v období růstu, pak to stejně valí na plno. Třeba tohle http://www.growshop.cz/katalog/deta...akovy-regulator ale jsou i lacinější!
Ať se daří!!
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
ahoj, počítám, že nebude jiná možnost, než dát filtr a větrák ven z boxu, osobně bych je brutálně prostříhal, takhle je to absolutně nemůže prosvítit..
karamel je cukr co už se neuzdraví
zmáčkni spoušť, bude spoušť, zmáčkni knoflík, bude poušť