Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od koogi1 Parádní hlavně to poslední foto je krásně obsypaná,i když vypadají docela řídce.
Jakými známkami bys ohodnotil výsledný produkt?
abych uzavřel soutěž vyhrál
Původní příspěvek od sWei
podle mě tam bude 486 G + 48 spodků
K + letí
jako jediný nezapoměl na spoďáry kterejch při týhle vejšce kytek bylo víc než dost
nakonec bylo 450 g z vršků a kolem 70 g spodků ale musim podotknout že i spodky maj sílu jak svině jen nejsou tak tvrdý
abych zhodnotil model DDD
vůně 5/10
celkově moc nesmrděl ani při květu dokonce sme ho dojeli bez pacháče .
zvláštní vůně a smrad po zapálení . nevim k čemu bych to přirovnal
chuť 5/10
taky velmi zvláštní .
celkově mi v tomto modelu chybí chuť a vůně skunku ale to věc názoru. mnoho kamarádum chutná právě tí že neni navoněnej a na nic si nehraje
ůčinek 12/10
DDDD neskutečnej zmaštovák . chápu proč ho používali ke křížení
dřív nebyl problem 8 brček denně a pohoda teď si dam max tři a mám dost
ve dvou máme problem dohulit brčko
HIGH je jak píšou všude STONED a to si myslím že k uplné zralosti jim tejden chyběl . možná by to bylo pak až moc
mohu vřele doporučit všem co nemají rádi smrad skunku rozhodně změna oproti jiným modelům který mají v základu SKUNK 1 .
všem moc dík za K+ a sledování
ještě dnes založím nový s novým kolem
14 x POWER SKUNK mňam