Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
O ta cestina omlouvam se vsem,proste ji neumim y/i takze sorry
A jeste jsem chtel dodat ze sve clanky pisu jako ja ale jsme v tom dva jak uz jsem psal a tudle mi prave kamos rikal ze to porad cte tak jestly muzu nazdar Honoji Todle je nase ! On je to Honoj a jeste z sk takze taky cesky neumi (jen aby ti to nebylo lyto ) Timto se vsem omlouvam ale je to partak tak si myslim ze sem taky patri.
Jinak se maj holky k svetu ale stejne je o vykend asi prepneme uz na Hps 250w/grow,psal jsem taky o zastipu ale dnes jsem mel holky venku a menim nazor,jeste musim pockat (asi) jsou podle me dost male na zastip,nebo ma nekdo jinej nazor? Na fotkach jsou kotatka 21dni stare. Jsou mlade na zastip,ze jo? Jinak porad leju pouze cistou vodu s Ph 6.0,zadne hnojiva. Teplota pres den (svetlo) 27-28 stupnu a noc 20-22stupnu,vlhkost 65-75% (v pokoji s boxem) Zvlhcovacka do boxu nepujde ani za zlate prase,je to svine a uz jednou me malem pripravyla o moje kotatka,tak tet bude cumet jen z venku a bez debat,vlhka je dost!
Pak jeste dotaz,tusim co me odpovyte ale i tak,na jedne kytce jsem dnes objevyl fleky,je to na starsich lystech a ja si mysllim ze je to od toho prelyti cca tyden a kousek do zadu,ale i tak vas panove prosim kouknete na to a napiste mi co si o tom myslite,posilam foto,snad to bude stacit. Predem vam vsem dekuji a at to roste