Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak koukám že ta první kosa byla dost předčasná, ale neva, zbylé kytky (sweet dwarf) vypadají OK, myslím si že mají před sebou ještě tak týden - dva. Foto 1. + 2. + 3.
Fialka vypadá pěkně, škoda že jsem jí tak zredukoval, no uvidíme. Foto 4. + 5.
Jinak hnojeno stále agro natura a biobizz top max.
Zdravím,jak tak čtu tak jsem měl asi pravdu ,že? Nebo jsem špatně pochopil? Říkal jsem že to ještě chce. Podle čeho si usoudil ty ,že to bylo brzo seknuté?
Takže dneska po návštěvě balkónu jsem se rozhodl seknout dalšího SD, skoro polovinu listů měl opadanou a zbytek žlutý a seschlý, barva se zdála taky fajn, a měl už 73. den od vyklíčení.
foto přikládám
Tak jsem to prohlídl takovym malym příručnim mikroskopem, přiblížení samozdřejmě ne takový jaký bych si představoval a k tomu ještě foceno mobilem, takže to vypadá tak jak to vypadá, asi se z toho moc nevyčte.
Jinak to vypadá podle mě ještě dost nezrale, je to úplně čiré.