Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Tomatto 10.3 další up!
je víkend a já neměl do čeho píchnout, tak jsem to postavil na bok,zmenšil stínidlo udělal nutný věci no ve výsledku to mam o 20cm vyšší už jen dodělat větrání.
Až žačnu kvést tak tak květová zářivka bude vetikálně..
Až otočíš úsporku tak dávej pozor při zalívání, ať ti nebouchne.
Bude asi docela nízko a možná ještě kolem ní budeš muset dát pletivo.
Nebouchne??proč by měla bouchnout není to bomba no a moc nízko nebude bude vyset ze stropu, tak bude asi 30 cm nad dnem..a to pletivo asi bude nutný no uvidíme
Tak je to měsíc co super budy spatřily první paprsky světla, to znamená že je čas začít kvést perioda 18/6
15.3 ..první den květu teď by ty rostliny měli hodně vyskočit ne?!
teplota je 28*C a vlhkost 20% tak to budu zalívat a starat se dál
No tak se ukazalo, že jsou 2 semena který nebyly fem. tak jsou to samci a 2 rostlinam se mi svítit nechce tak je možný dát super budy ven i když už jsou 3 dny na květu??
3 dny na kvetu,to nic neni,neboj,klidne to supni ven,kytky jeste ani nestacily zacit nakvitat.Ta vertikalni usporka je v tvym pripade pase,vsimni si,kolik svetla ti jde do stran a kolik dolu...
Nějak nelelkuju jedu dál!!! jsou zasazeny 2 další fem. SB..10HMW a 2semínka Super skunku 5 jich ještě klíčí..a je tam jeden řízek.SB kořeníci v mini bubleru rostliny poslouží na řezy..
jen menší problem začínaji se oběvoat drobný rezavý skvrny na listech, nevím co to je. snad nekdo víte čím to je možná jsem to malinko přehnojil...nevím