Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od grady589 Krmim to 2x vic nez je v navode, nevim to zluty listi poukazuje snad na nedostatek dusika no konce listu sou jakoby prehnojeny :/
Co pH? Barevný stonky to má....
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
PH je v cajku meril sem to , a co se tyce stonek jo pri prevozu jim byla trochu zima ale uz by to melo byt ok, fakt nevim co s tim skusim dat misto BioGrowu FishMix ?
Přijde mi to jako kombinace přelití a málo živin..Kytky nevstřebávaj buď v důsledku špatnýho ph nebo ulitejch kořenů..Sice je hnojíš až dost,ale evidentně mají nedostatek...
Hoj chlapi,
mám problém - viz foto - nekroza listu!
Setup:
Homebox
El předřadník s 250w
Teplota 26,4°C
Hlína: Bio Bizz - Light MIx
Lampa je 40cm od kytek.
Kyti jsou na 3dnu květu.
Před přepnutím jeli pod 2x 36w zářivkama.
Po přepnutí na květ to začalo tvořit nekrozu.Nekroza se objevuje na starých listech nejblíže světlu.
Ph zálivky 6,4
Výtok : 6,1
Ec neměřím.
Help me! Díky
Tak zase mam nějáky problém. Na holkach se me objevily fleky.. PH 5.8 EC 1.7
10dní přepnuto na květ, Hnojky AHčka namíchana bez Grow složky.. Ale už se mě to objevilo před namíchání novýho roztoku. CHce to projet upraveny ph+ enzym, nebo zahnojit, přidat lehce rust složku a bude to dobrý?
Uvidíme, dnes zalito PH +-6 EC 1.6 pro jistotu přidal enzymy a od ahačka rustovku... tak uvidíme co to udela.. Vytok ec 1.7 Ph 5.8,5.7 ... což me příjde víc než v pohode... Možna by to mohlo bejt vodou, je studnova.... ec ma 0.8 takže tam bude prvků možna víc než by mělo a s kombinací tří složkového hnojiva od AH to nebude nejlepší ... Když měl cannu, plagron nebylo to nejlepší,ale byl jen sem tam špatnej lístek ale tohle ?...
citace:
Původní příspěvek od Jamess nejspíš deficit nějakého prvku-..
grady589 : jak moc ledovou vodou si to prolil ¨??? tohle jsem ted v kokosu posral já uplně stejně to mám takhle jak ty trochu zima a hlavně voda 6C absolutní blockout ono se ti to srovná časem ale už to nebude ono určitě už nehnoj a nech kokos prosichat jinak abych pravdu řekl tenhle problém na začátku ti ovlivní celou sklizen na tvém místě bych to rozjel znovu a dal si pozor
Zdravim všechny,chtěl bych vás poprosit o pomoc.Problém s listy který mám tu již několikrát zazněl ale nikdo nebyl schopen na něj konkrétně odpovědět co jsem koukal.Takže...listy žloutnou od konečků ke středu.Kytky v hlíně,ph 5.8-6.5,přelitý nejsou,škůdci to taky nejsou,přehnojené určitě ne,hnojim Plagron Bloom 4ml na 1l týdně.Kytky jsou ve 4 týdnu květu tak dostávají nově Green Sensation,do toho celou dobu od začátku hnojení dostávají jestě enzymy,roots,phytamin.Vše od Plagronu dle doporučeného dávkování výrobce.Vážně nevím čím to je...takže:ví někdo?Koukal sem na fóra a našel sem názory jako nedostatek dusíku,přehnojený nebo v knize Mr.Joseho dokonce nějkou houbovou chorobu což se mi zdá vyloučený.Vlkost v růstu 50-70%.Teď na květu max 40%.
Původní příspěvek od Blondysak Zdravim všechny,chtěl bych vás poprosit o pomoc.Problém s listy který mám tu již několikrát zazněl ale nikdo nebyl schopen na něj konkrétně odpovědět co jsem koukal.Takže...listy žloutnou od konečků ke středu.Kytky v hlíně,ph 5.8-6.5,přelitý nejsou,škůdci to taky nejsou,přehnojené určitě ne,hnojim Plagron Bloom 4ml na 1l týdně.Kytky jsou ve 4 týdnu květu tak dostávají nově Green Sensation,do toho celou dobu od začátku hnojení dostávají jestě enzymy,roots,phytamin.Vše od Plagronu dle doporučeného dávkování výrobce.Vážně nevím čím to je...takže:ví někdo?Koukal sem na fóra a našel sem názory jako nedostatek dusíku,přehnojený nebo v knize Mr.Joseho dokonce nějkou houbovou chorobu což se mi zdá vyloučený.Vlkost v růstu 50-70%.Teď na květu max 40%.
Nejsou jenom hladový?přidej trošku rustovky.Když sem jel kdysi Plagron tak mě taky kytky hladem žloutli na Bloom složce..Po přidání složky s vyšším obsahem N se to srovnalo
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
to lukasbertone : Zdar kámo stalo se mi asi to stejné co tobě už si to nějak vyřešil?
Amazon
PH 5,7 - 5,8
EC 1,8 - 2,00
Hnojky Canna vega A+B, proveden postřik proti plísni od AgroBio,
roots stimulátor, 16 den růstu
to lukasbertone : Zdar kámo stalo se mi asi to stejné co tobě už si to nějak vyřešil?
Amazon
PH 5,7 - 5,8
EC 1,8 - 2,00
Zdravim mám dotaz.je to můj první indoor tam mě zajma váš názor .mám rezy 3dny ještě nehnojene hlína z growshopu. Všelijak se mi kroutí listy mám bílé fleky na listech zhora. Každá rada je dobrá dík
zdravím tě... no tento problém už jsem částečne vyřešil... přidal jsem rustovou složku hnojek, tobě bych doporučil pruplach voda PH 5.8+ enzymy... a překontrolovat si teplotu roztoku(optimal 2O-22C) a teplotu substratu s kořenama( ja tam měl 14C) a to byl nejspíš muj problém, nechtělo to při takové teplotě příjmat některé prvky... Hold jsem si to nepohlídal.. přece jen jsou mrazy -20C a mě to bralo studenej vzduch od okna ... Už se to lepší, dej prupach, posleze nasad hnojiva a davej i postřik hnojivana (to ec 2.O)nebude vubec na škodu, zda to maš na rustu tak se to neboj pořadne kropit , mužeš udělat postřik i peroxidem vodíku(1o kapek na 1L) do zalivky cca 5ml/1OL...
citace:
Původní příspěvek od andrelecht 3698 to lukasbertone : Zdar kámo stalo se mi asi to stejné co tobě už si to nějak vyřešil?
Amazon
PH 5,7 - 5,8
EC 1,8 - 2,00