Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, taky mám Critical, od koho máš řízky?Já tet kytky proplachuju přez týden a krásně dozrávaj a na několika listech na všech kytkách mi začínaj fialovět listy...dělalo ti to taky?Já jen že jsem to viděl jen na blubery....dík
hele nedělalo je mozne ze to muze byt z nizkych teplot v noci,vzhledem k tomu že jsem jel biobizz proplachnul jsem to jednou a pak uz jen nechal vyschnout.mel jsem klacky od Apfela.jsem s cr+ max spokojenej,příští kolo ho chci zkusit od semene.
Ahoj, moc pěkné, myslím že zástřih je lepší teď ho jedu taky pod šestikylem a mám s jeho tvarováním moc dobré zkušenosti. Jinak nikdy mi u něj listy nezfialověli a neslyšel jsem u nikoho ze známích že by se stalo. Přikládám fotečku toho svého, jsou ještě mladé, ale už se maj docela k světu .) Dvanáct kytek pod 600W průměrně šest větví na kytku.
chlapci suche už je to nejakou dobu,rozdíl mezi zastříhnutyma a centralama nebyl skoro zadny jen na nekterych zastrih. jedincich treba o 2g vic,ale co je dulezitejsi je vzhled,central sice hezky,ale neni nad to kdyz mas 6vrcholu stejnych.
zaver: bylo toho neco pres 500g nejak extreme jsem to nevazil,dcl dost uz vykouril a musim rict ze jsem dlouho nic takoveho nekouril.super stav,super chut,super model,vetsina byla hezke sisky,minima spodku tak do 10g.
Pomalu přípravuju další kolo počkám na klacky a pojedu v tom samem kokosu dnes jsem ho prohnal troubou,asi nejspis poridim Ionizator,zapojime co2(kvasinky) a zacnu kombinovat jen to nejlepsi od bizzu coz je podle me rootjuice,bioheaven a grow slozka s pripravky od Canny,ktera ma celkem sukezni odezvu,dobre drzi stabilni Ph,tak uvidime co se bude dit,kazdopadne diky za K+ a zatim pic
Původní příspěvek od Piep town Právě ten zástřich centrálu je nejvíc vychytávka, když to fakt umíš,nemáš gram spodku. všechny palice jsou stejně velké.
dyť ani nemusíš stříhat stačí half-moons nebo to ohejbat
To jo, ale mě se u něj stává vždycky že má miliony větví, ale takhle to dělám i s jinými,mám raději když maj dostatek světla a všechny palice jsou stejně velké, nehledě na to že mi přijde že výnosi jsou větší, proto vždycky nechám tak pět šest větví a ty pak naohýbám půlměsíci. Prostor je ideálně vyplněný
Zdarec,
chtěl bych jen doplnit že jsem měl tu možnost ozkoušet jak Critical+ od Dinafemu tak i origo Critical od Advanced seeds a jednoznačně můžu říct že origo je ve všem lepší (vzhled, vitálnost, chuť, vůně, stav...) takže jesli budeš mít možnost zkusit origo tak do toho určitě jdi!!!